Setari Cookie-uri

Topul barbatilor proaspeti si sexy mai tineri de 40 de ani

Pentru ca este luna femeilor, luna in care se pare ca barbatii sunt mai intelegatori si mai atenti si ne permit mai multe poate decat de obicei, ne-am gandit sa va oferim drept cadou clasamentul celor mai sexy barbati ai prezentului

7. Tyson Craig Beckford

Tyson Craig Beckford este un supermodel si actor jamaican american, cunoscut in special ca reprezentant a lui Ralph Lauren. Este unul dintre cel mai bine platiti barbati fotomodel de origine jamaicana din intreaga lume. Cine nu si-l aminteste oare pe iubitul lui Toni Braxton din videoclipul "Unbreak My Heart"? A spus cineva eu?

In anul 1995 a fost numit barbatul anului de catre postul de televiziune VH1 si a intrat si in clasamentul celor mai frumosi oameni realizat de People. A aparut intr-o serie de videoclipuri printre care “Go West” al lui Pet Shop Boys, Britney Spears "Toxic" sau 50 Cent's "21 Questions", in unele seriale si in filme precum “Zoolander”, “Into the Blue” sau “Hotel California”.

Copyright foto: Mercedes Benz NY Fashion Week

6. Ryan Phillippe

Este cunoscut in special datorita rolurilor din “I Know What You Did Last Summer” si “Cruel Intentions” (Tentatia Seductiei) in care a jucat alaturi de Reese Witherspoon (cea care avea sa-i devina sotie) si Sarah Michelle Gellar.

Pe Reese Witherspoon a intalnit-o pentru prima data in anul 1997, la cea de-a 21-a aniversare a ei. A fost dragoste la prima vedere, Reese spunandu-i pe atunci : “Cred ca tu esti cadoul meu aniversar.” La scurt timp ei s-au mutat impreuna. S-au casatorit in iunie 1999 si in septembrie s-a nascut fiica lor Ava Elizabeth, caruia i s-a alaturat in octombrie 2003 un baietel pe care l-au numit Deacon. In octombrie 2006 insa ei au anuntat in mod oficial ca se despart. Ryan declara la inceputul lui februarie 2008 pentru publicatia W Magazine ca perioada ce a urmat despartirii de Reese a fost cea mai neagra perioada din viata lui.

Ultimul film al lui Ryan este “Stop Loss” in care joaca alaturi de Abbie Cornish, despre care presa scria ca ar fi fost una dintre cauzele divortului dintre cei doi. In legatura cu aceste acuzatii la adresa ei, Ryan a declarat ca el si Reese au avut dificultati in relatie cu mult inainte de a o intalni pe Abbie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.