Setari Cookie-uri

Topul barbatilor proaspeti si sexy mai tineri de 40 de ani

Pentru ca este luna femeilor, luna in care se pare ca barbatii sunt mai intelegatori si mai atenti si ne permit mai multe poate decat de obicei, ne-am gandit sa va oferim drept cadou clasamentul celor mai sexy barbati ai prezentului



5. Ashton Kutcher

In 1997 a castigat un concurs de modeling si astfel s-a hotarat sa se mute la New York. S-a facut cunoscut in special datorita show-lui “Punk'd” produs de postul de televiziune MTV, o emisiune in care vedetelor li se jucau diferite farse surprinse cu camera ascunsa. In anul 2000, cand Ashton a intrat pentru prima data in topul celor mai sexy barbati realizat anual de publicatia People, Mila Kunis, partenera lui din serialul TV “’70s Show” declara pentru aceasta revista: “Are buze foarte frumoase. Are si ochi expresivi, o structura armonioasa si un corp incredibil.”

A avut o relatie cu simpatica actrita Brittany Murphy, partenera lui din comedia “Just Married” (2003). In mai 2003 Ashton a intalnit-o pe Demi Moore, care este cu 16 ani mai in varsta decat el. Acest lucru nu i-a impiedicat insa sa se casatoreasca in septembrie 2005 intr-un scurt ceremonial Kabbala. Demi are trei fete din casatoria anterioara cu Bruce Willis si acestea il numesc pe Ashton DOD, prescurtarea de la "My Other Dad" (celalat tata). Sexy si devotat!



4. Justin Timberlake

Justin s-a detasat demult de imaginea de boy-band ca membru al formatiei 'N Sync sau de fost iubit al lui Britney Spears. Acum este nu numai un cantaret foarte apreciat si cu multe premii la activ, dar a demonstrat ca poate sa si joace. Si in plus, le-a cucerit definitiv pe femei prin miscarile lui provocatoare si stilul deosebit. In 2003 publicatia “The New York Times” aprecia ca Justin aproape ca reuseste sa-si faca de rusine trupa de dansatori prin talentul lui.

Justin s-a intalnit timp de aproape patru ani cu actrita Cameron Diaz, care este cu noua ani mai in varsta. Din 2007 Justin este implicat intr-o relatie cu actrita Jessica Biel.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.