Setari Cookie-uri

Topul barbatilor proaspeti si sexy mai tineri de 40 de ani

Pentru ca este luna femeilor, luna in care se pare ca barbatii sunt mai intelegatori si mai atenti si ne permit mai multe poate decat de obicei, ne-am gandit sa va oferim drept cadou clasamentul celor mai sexy barbati ai prezentului



9. Ben Affleck

Succesul lui Ben Affleck la femei deriva atat din talentul lui actoricesc, din aspectul de baiat cuminte si totusi sexy, cat si datorita relatiilor cu femei frumoase si celebre precum actrita Gwyneth Paltrow, fosta logodnica Jennifer Lopez sau actuala lui sotie Jennifer Garner, care i-a daruit in 2005 o fetita pe care au botezat-o Violet.

In 2002 Ben a fost ales de publicatia People cel mai sexy barbat in viata. A jucat in filme precum “Good Will Hunting” (al carui scenariu scris in colaborare cu prietenul din copilarie, Matt Damon, i-a adus un Oscar), “Armageddon - Sfarsitul lumii”, “Shakespeare in Love”, “Dogma”, “Pearl Harbor” sau “Asii din maneca.”



8. Wentworth Miller

Wentworth Miller a devenit celebru datorita rolului din serialul de televiziune Prison Break, pentru care a fost nominalizat in 2005 la Globul de Aur. A aparut si intr-un episod din indragitul serial “Buffy, spaima vampirilor” care a fost difuzat si in Romania. A fost surprins alaturi de actritele Julia Stiles sau Mariana Klaveno. In anul 2007 s-au raspandit zvonuri despre inclinatiile sexuale ale lui Wentworth, care ar fi preferat in realitate barbatii, insa el a negat acest zvonuri in martie 2007.

In aprilie a fost fotografiat de mai multe ori in compania unei blonde pe nume Amie Bice. Cateva luni mai tarziu a fost surprins plimbandu-se alaturi de actorul Luke MacFarlane fostul iubit al lui T.R Knight din "Anatomia lui Grey" si suspiciunile privind homosexualitatea s-au intetit. Wentworth nu a mai facut insa nicio declaratie oficiala. In ianuarie 2008 el a fost vazut iar alaturi de Amie Bice. Ca o fi, ca n-o fi... nu stim inca, dar sigur este hot!


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.