Setari Cookie-uri

Topul barbatilor proaspeti si sexy mai tineri de 40 de ani

Pentru ca este luna femeilor, luna in care se pare ca barbatii sunt mai intelegatori si mai atenti si ne permit mai multe poate decat de obicei, ne-am gandit sa va oferim drept cadou clasamentul celor mai sexy barbati ai prezentului

3. Colin Farrell

Nonconformist, irlandez si foarte fierbinte. S-a lansat ca model in anul 1995 si cinci ani mai tarziu a primit primul rol importanta din cariera lui in productia americana “Tigerland”. In 2001 a fost casatorit pentru numai patru luni cu actrita Amelia Warner. Colin are un baietel cu fosta lui prietena, modelul Kim Bordenave, de care s-a despartit in 2004. Din pacate baietelul lor a fost diagnosticat pe cand avea numai sapte luni cu o boala rara, sindromul Angelman. In prezent Colin se intalneste cu Muireann McDonnell, o tanara studenta la medicina.

Este cunoscut in special pentru roluri din filme precum: “Nelegiuitii Vestului Salbatic”, “Minority Report” (Raport Special), “S.W.A.T. - Trupe de Elita”, “Daredevil”, “Recrutul” sau “Alexandru”.

2. Jude Law

Prima lui sotie, Sadie Frost, explica ce anume a atras-o la el declarand: “ Ochii lui sunt atat de vii si verzi si vibranti.” Subscriem. Cei doi au trei copii impreuna dar s-au despartit in 2003 dupa mai multe probleme si un divort destul de urat. Jude a mai fost implicat intr-o relatie controversata cu Sienna Miller, cei doi facandu-si chiar planuri de casatorie. Insa in 2005 Jude a fost implicat intr-un scandal mediatic si in cele din urma a recunoscut ca a inselat-o pe logodnica lui cu bona copiilor. Timp de un an Jude si Sienna au continuat sa se intalneasca, s-au despartit si s-au impacat pana cand, in cele din urma in noiembrie 2006 s-au despartit definitiv.

Jude Law s-a facut remarcat prin rolurile din “Talentatul Domn Ripley” (in care l-a avut partener pe Matt Damon) si “Cold Mountain”, pentru ambele fiind nominalizat la Oscar, sau “Closer” (Ispita), in care joaca alaturi de Natalie Portman si Julia Roberts. Naomi Wats, partenera lui din filmul “I Heart Huckabees” (Eu iubesc Huckabee's, 2004) considera ca: “El este cel mai frumos barbat de pe Pamant” iar Nicole Kidman, partenera din “Cold Mountain” declara: “Caldura pe care o transmite, o emite prin ochi, il face atat de sexy.”
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.