Setari Cookie-uri

5 legi universale pentru o viață lipsită de stres

Stresul nu provine atât de mult de la ceea ce este în exteriorul nostru, ci de la felul în care percem lumea exterioară.

legi universale

Știu că de multe ori te întrebi cum ar arăta viața ta fără stres, fără acea greutate pe care o simți mereu pe umeri. Și te-ai gândit că așa ceva este imposibil în societatea de azi. Stresul nu provine atât de mult de la ceea ce este în exteriorul nostru, ci de la felul în care percem lumea exterioară. Iată cinci legi universale care te vor ajuta să domolești stresul.

Legi universale care te ajuta sa scapi de stres

1. Relaxează-te, nu poți controla nimic din extriorul tău

Singurele lucruri asupra cărora poți lucra sunt gândurile, emoțiile și credințele tale. Partea bună este că atunci când acestea devin pline de armonie, compasiune și înțelegere, realitatea exterioară se schuimbă pentru a reflecta starea ta de spirit.

2. Nu privești curcubeul, îl creezi

Ochiul uman poate percepe mai puțin de 1% din spectrul electromagnetic. Existența unui curcubeu depinde de fotoreceptorii conici în ochii tăi. Pentru animalele care nu îi au, curcubeul nu există. Așadar, faci mai mult decât să privești curcubeul, îl creezi. Această imensă putere creatoare acționează în fiecare aspect al vieții tale, fie că o conștientizezi, fie că nu.

Citește și:

3. In fiecare om există bunătate și iubire

Chiar și persoană considerată cea mai rea din lume a avut o zi proastă, a iubit, a suferit, a râs. A acționat ca orice ființă umană obișnuită, cu plusuri și minusuri. In mod sigur, are o mâncare preferată, un cântec favorit și un secret jenant pe care nu doreșt să-l împărtășească cu nimeni. Dincolo de diferențele culturale, avem aceleași aspirații și nevoi, și mai presus de toate, o rezervă imensă de bunătate și iubire pe care abia așteptăm să o manifestăm.

legi universale

4. Plictiseala nu există

Suntem norocoase să trăim într-o lume în care avem din abundență aproape totul. Chiar și resursele pentru distracție și destindere sunt nenumărate, iar multe dintre ele gratuite. E greu să asculți toată muzica care există, să vezi toate filmele, să citești toate cărțile, să savurezi toate mâncărurile gustoase sau să vizitezi toate locurile frumoase de pe planetă. Există milioane de oameni pe care îi poți întâlni, milioane de povești pe care le poți auzi și milioane de lecții pe care le poți învăța. Plictiseala există doar ca alegere a ta de a ignora toate resursele aflate la dispoziția ta.

Citește și:

5. Ai mereu ceva de dăruit celorlalți

În orice moment, poți face din lumea ta un loc mai aducând bucurie în viața cuiva. Aceasta este una dintre super-puterile tale asupra căreia ai control absolut. Iar utilizarea ei îți va umple inima de bucurie.

Foto interior si prima pagina: By Tithi Luadthong, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.