Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Sunt atatea feluri de a face o noapte alba, iar la acest sfarsit de saptamana ai 3 invitatii sa stai pana in zori in oras: Noaptea de Sanziene la Wicked, Noaptea Institutelor Culturale si Closing Party-ul din Silver Church.

Sunt atatea feluri de a face o noapte alba, iar la acest sfarsit de saptamana ai 3 invitatii sa stai pana in zori in oras: Noaptea de Sanziene la Wicked, Noaptea Institutelor Culturale si Closing Party-ul din Silver Church. Daca vrei sa vezi filme, sunt doua festivaluri in oras: evreiesc si japonez, daca vrei sa faci shopping ai doua targuri de moda: JAFF & Dress to Impress, iar daca vrei sa iesi in oras pentru o seara dansanta sunt concerte & petreceri care vor tine pana la dimineata. Weekendul-ul asta nu doarme nimeni!

Sambata seara PERONI Italia te invita @ Fratelli pentru o experienta cu adeverat italiana!, ora 23:00

Invitati speciali: Dirty DJ Law de la VIP Room Famous Club (Paris - Cannes – St. Tropez) si MC Pappa Jobe.

'DIRTY DJ LAW’ a pus muzica pentru N*E*R*D, Lupe Fiasco & Pharrell Williams, Sean Paul, Wyclef Jean. A mixat la Saptamana Modei de la Paris in mai multe randuri, mai ales la petrecerileFENDI'O cu Kate Moss, Karl Lagerfeld, de asemenea ca warm-up si after-party pentru WILL.I.AM, LIL JON, TIESTO, MOBY, Bob Sinclair si multi altii.

Sambata el vine in Fratelli Social Club! Nu-l rata.

Iata un mic teaser inainte de marea petrecere:
http://vimeo.com/20337459


Joi, 23 iunie

1. Noaptea de Sanziene @ Transilvaniei 9, ora 21:00

Expozitia Wicked a artistelor Adela Edu, Nona Serbanescu si Otilia Cadar face din Noaptea de Sanziene un eveniment special. Spatiul din str. Transilvaniei nr. 9 va fi deschis in noaptea de joi spre vineri pentru un spectacol de arta, sunet si lumina.

Participantii vor avea parte si de cateva surprize.

Blogul expozitiei: www.wickedthree.blogspot.com, pagina de Facebook: www.facebook.com/wickedthree.

2. Concert umanitar Vita de Vie @ Hard Rock Cafe, ora 21:00

Joi, 23 iunie, de la ora 21:00, Asociatia PITICOT si Hard Rock Cafe Bucuresti organizeaza un concert umanitar ce urmareste strangerea de fonduri pentru realizarea unui Spital Clinic Pediatric. Evenimentul ii va avea ca invitati speciali pe Natalia Selegean si Vita de Vie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.