Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Sunt atatea feluri de a face o noapte alba, iar la acest sfarsit de saptamana ai 3 invitatii sa stai pana in zori in oras: Noaptea de Sanziene la Wicked, Noaptea Institutelor Culturale si Closing Party-ul din Silver Church.

“Ne bucuram foarte mult ca Vita de Vie si Natalia sunt alaturi de cei 40 de copii grav bolnavi inscrisi in Asociatia PITICOT. Concertul din 23 iunie ne va da posibilitatea de a anunta si solicita sprijin in vederea realizarii unui Spital Clinic Pediatric in zona de vest a tarii. Acest spital va oferi pe termen lung tratamente si operatii care, in prezent, in tara noastra, nu sunt posibile. Astfel, Asociatia PITICOT va putea ajuta copiii grav bolnavi care provin din familii cu venituri mici si sunt in imposibilitatea de a achita un tratament medical sau o interventie chirurgicala. In acest scop, invitam toate companiile si organizatiile ce doresc sa sprijine viitorul copiilor din Romania sa ne contacteze si sa afle mai multe detalii despre initiativa noastra” a precizat Dorel Puchianu, Dir. Coordonator Evenimente Asociatia PITICOT.

Biletele la concert sunt in valoare de 25 lei. Pentru rezervari va rugam sa sunati la Hard Rock Cafe la numarul 021 2066261.

3. Concert Byron @ Jukebox, ora 21:00

Byron sustine un concert in Jukebox. Va fi o seara de rock alternativ cu un playlist de pe cele trei albume lansate pana acum: Forbidden Drama, A Kind of Alchemy si Perfect.

Intrarea: 20 lei.
Adresa: Str. Turturelelor, nr. 11.

4. Petrecere Gone with the Swing @ Stamba Cafe & More, ora 20:00

Daca esti pasionata de vintage, swing si tot ce inseamna anii ’30, ’40, ’50, daca te pasioneaza old hollywood si lindy hop, petrecerea Gone with the Swing a fost gandita special pentru tine.

Pe langa muzica si dans, va fi si o proiectie de film: la 21:30 incepe Swing Time (1936) cu Fred Astiare si Ginger Rogers in rolurile principale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.