Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Sunt atatea feluri de a face o noapte alba, iar la acest sfarsit de saptamana ai 3 invitatii sa stai pana in zori in oras: Noaptea de Sanziene la Wicked, Noaptea Institutelor Culturale si Closing Party-ul din Silver Church.

“A fost o vremea”, o petrecere oldies cu cele mai celebre melodii ale tuturor timpurilor, gazduita de Rosario Internullo si Adrian Eftimie, joi, 23 iunie, in Le Gaga.

Intrarea libera!


Vineri, 24 iunie


1. Premiera Mr. Popper’s Penguins @ Baneasa Drive In Cinema, ora 19:00

In data de 24 iunie in cadrul Baneasa Drive In Cinema are loc lansarea filmului “Mr. Popper’s Penguins”. Cu aceasta ocazie, Baneasa Shopping City organizeaza incepand cu orele 19:00 un eveniment in piateta Food & Fun City.

Pentru ca este vara, e cald si toata lumea cauta racoarea, organizatorii vor pregati o ambianta polara. Nu vor lipsi igloo-urile, renii si animatorii imbracati in pinguini, care ii vor invita pe cei prezenti in locul special amenajat pentru fotografii. In plus, participarea la evenimentul de pe 24 iunie poate sa va aduca castiguri in invitatii oferite la premiera filmului “Mr. Popper’s Penguins”.

Pe pagina de Facebook a Baneasa Shopping City va fi creata o sectiune speciala pentru pinguinii domnului Popper. Sectiunea va contine programul evenimentului si un concurs cu premii sub forma invitatii duble la film. Concursul online incepe pe data de 16 iunie si se termina in 23 iunie, la ora 24:00.

Informatii despre film si personaje se vor gasi pe facebook, astfel incat vizitatorii sa poata raspunde cu usurinta la intrebarile concursului. Cei care doresc sa castige invitatiile la film vor putea trimite raspunsurile la adresa contact@baneasa.ro.

Pentru mai multe detalii: www.baneasashoppingcity.ro.

2. Petrecere SerAL @ Wings Club, ora 23:00

In Wings Club, vineri seara e party de muzica electronica. Dj Sergio Serbina si Dj ALeka acopera trei stiluri: deep house, tech house si detroit house.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.