Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Sunt atatea feluri de a face o noapte alba, iar la acest sfarsit de saptamana ai 3 invitatii sa stai pana in zori in oras: Noaptea de Sanziene la Wicked, Noaptea Institutelor Culturale si Closing Party-ul din Silver Church.

5. A inceput Bucharest Jewish Film Festival

Pana duminica, 26 iunie, in Bucuresti vor fi proiectii de filme evreiesti la Cinema Studio, Cinema Scala, Muzeul Taranului Romana si la Terasa Green Hours.

Festivalul Filmului Evreiesc face parte dintr-un circuit mai larg de asemenea manifestari, organizate in intreaga lume. Lantul de 130 de evenimente de acest gen sarbatoreste valorile cultural- artistice evreiesti.

Programul de joi - 23.06.2011

16:00
- RED SHIRLEY (28")
- THE TAILOR (6")
- STRANGERS NO MORE (40")
guest: Igal Avidan, jurnalist la Cinema Studio

17:30 - AJAMI (124")
guest: Igal Avidan, jurnalist la Cinema Studio

20:00 - A ROOM AND A HALF (130")
guest: Andrey Khrzhanovskiy, regizor la Cinema Studio

22:00 - TANGO, A STORY WITH JEWS (62") in Green Hours

Mai multe detalii si restul programului aici.

6. Petrecere „A fost o vremea” @ Le Gaga

Joi, 23 iunie, Le Gaga, cea mai buna locatie de distractie din aceasta vara, continua seria petrecerilor oldies, “A fost o vremea”, cu doi dintre cei mai renumiti si controversati DJ: Rosario Internullo si Adrian Eftimie.

Cunoscuti pentru colaborarile cu unele din cele mai selecte cluburi din Ibiza, dar si cu nume sonore ale clubbingului mondial, ca Lee Burridge, Dave Seaman, Nick Warren, Medicine8, M.A.S Collective, Steve Lawle, cei doi artisti vor aduce in Le Gaga hituri ale tuturor timpurilor, remixate intr-un stil original cu instrumente de percutie live.

Dupa prima petrecere “A fost o vremea”, animata de melodii celebre si o atmosfera incendiara, Rosario Internullo revine pe 23 iunie pe scena din Le Gaga, de aceasta data impreuna cu cel care a fost desemnat in repetate randuri DJ-ul Nr. 1 al Romaniei si autorul hitului “No Side Effect”: Adrian Eftimie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.