Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Vara si-a intrat in drepturi, iar orasul pare tot mai toropit de caldura. Vernisaje pe inserate, concerte tarzii si proiectii nocturne de film - acestea sunt ingredientele distractiei de weekend. Nu rata petrecerile tematice: in Club Control se va dansa ca-n anii '90, iar in Sass Summer Club inspiratia este Roma.

3. Party like it’s the ’90s!!! @ Control Club, ora 22:00

Joi seara, in Control se va petrece ca in anii ’90. E nevoie de voi ca asta sa se intample: organizatorii va invita sa puneti pe wall-ul evenimentului de pe FB piese pe care vreti sa le auziti in club.

Scoateti din debara ciorapii colorati, rochitele baby doll, bandanele, pantalalonii de trening, tricourile largi si fustele mini!

4. Bucharest Summer Party @ Billionaire Club & Lounge, ora 21:00

S-au inchis cluburile? Te temi ca nu ai unde sa iesi in oras? Billionaire Club & Lounge iti demonstreaza ca distractia in Bucuresti nu s-a terminat! Joi seara, e Bucharest Summer Party.

Invitati: Moonsound (Dance FM si PRO FM si Selectro), Greeg (VJ MTV, DJ la Selectro) si CAREN HACEATUROV (DJ la Selectro).
Adresa Billionaire Club & Lounge: str. Gabroveni, nr- 6-8 (Centrul vechi)

5. Party Roman Masquerade! @ Sass Summer Club, ora 19:00

O petrecere in stil roman, dar adaptata gustului modern: la Sass Summer Club vei avea un joc de lumini pe piscina, gladiatori, zei si imparati, servitori care vor servi cocktail-uri intr-un cadru cat se poate de roman.

Line Up:
OPTICK / RAOUL RUSSU / NEGRU PROSIX / CAVAL / LES MISERABLES & LIVE SAX W TONY CEB

Intrare: 20 lei pana la 00.00 / 30 lei dupa 00.00
Adresa Sass Summer Club: str. Oltetului, nr. 30 (in complexul studentesc Tei) - In locul Turabo Society Club


Vineri, 8 iulie



1. The Francis Inferno Orchestra @ Gradina Berlin, ora 22:00

Unul dintre cei mai noi si mai apreciati muzicieni ai muzicii electronici, direct din Melbourne, The Francis Inferno Orchestra va transforma gradina Berlin care va vibra de clubbing si de house!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.