Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Vara si-a intrat in drepturi, iar orasul pare tot mai toropit de caldura. Vernisaje pe inserate, concerte tarzii si proiectii nocturne de film - acestea sunt ingredientele distractiei de weekend. Nu rata petrecerile tematice: in Club Control se va dansa ca-n anii '90, iar in Sass Summer Club inspiratia este Roma.

Experienta muzicala intensa e data de stilul special: piese deep house sunt reinterpretate cu o influenta de disco boogie.

The Francis Inferno Orchestra, adica Griffin James, isi face un nume din amestecul de stiluri muzicale: groove, funk melodic, beat-uri energice, totul intr-o forma de deep house.

Line up-ul de vineri seara:

The Francis Inferno Orchestra (AUS)
https://soundcloud.com/fio

Khidja
https://the.poorrelatives.ro/

Rotopercutor
https://www.mixcloud.com/rotopercutor/

Intrarea: 20 de lei.

2. Karaoke @ Hard Rock Cafe, ora 21:00

Vineri seara distractia se muta pe terasa! Urca pe scena in aer liber si arata-le prietenilor tai ca ai stofa de vedeta interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu ce cuprinde trupe si artisti ca: The Beatles, AC/DC, Aerosmith, U2, Queen, Bon Jovi, Michael Jackson, Robbie Williams si multi altii.


3. Program de proiectii Bad Teacher @ Drive In Cinema

Vineri, sambata si duminica parcheaza sub stele si urmareste Bad teacher cu Cameron Diaz si Justin Timberlake in rolurile principale. In cele trei seri de weekend filmul va rula de la 21:45, iar vineri si sambata sunt doua proiectii pe seara asa ca a doua oara ruleaza de la miezul noptii.


Sambata, 9 iulie


1. Concert Mike Godoroja & Blue Spirit @ Hard Rock Cafe, ora 22:30

Seria concertelor de pe terasa Hard Rock Cafe continua sambata, 9 iulie, de la ora 22.30, cu Mike Godoroja & Blue Spirit. Intr-un spectacol unic pentru scena muzicala romaneasca, Mike Godoroja va canta cu o serie de instrumente neobisnuite pentru concertele de blues: bouzouki, dulcimer sau mandolina celtica.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.