Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Vara si-a intrat in drepturi, iar orasul pare tot mai toropit de caldura. Vernisaje pe inserate, concerte tarzii si proiectii nocturne de film - acestea sunt ingredientele distractiei de weekend. Nu rata petrecerile tematice: in Club Control se va dansa ca-n anii '90, iar in Sass Summer Club inspiratia este Roma.


Expozitia de fotografie „Olhares romenos sobre Lisboa” („Priviri romanesti asupra Lisabonei“), cuprinzand lucrari realizate de profesori si absolventi ai Scolii de Poetica Fotografica Francisc Mraz (www.fotopoetica.ro), poate fi vizitata pana pe 31 iulie 2011 la Institutul Cultural Roman (Aleea Alexandru 38, Bucuresti).

Deschisa cu prilejul Noptii Institutelor Culturale, expozitia este rodul a doua excursii fotografice in Portugalia, desfasurate in lunile aprilie si septembrie 2010, si a fost prezentata in capitala lusitana in luna martie 2011, cu sprijinul ICR Lisabona.

Expozanti: Cornel Brad, Razvan Bumbes, Andrei Contiu, Iulia Dumitru, Stefan Dumitru, Carmen Ionita, Gyuri Ilinca, Cristina Irian, Andrei Mita, Mirela Momanu, Francisc Mraz, Silviu Pavel, Mirona Radu, Dragos Rapeanu, Raul Tanislav, Sabina Ulubeanu.

3. Concert Bon Jovi @ Piata Constitutiei, ora 19:00

Bon Jovi a adaugat Bucurestiul pe harta turneului european din acest an, turneu care se dovedeste a fi un real succes. In 2010, Bon Jovi a fost formatia cu cele mai mari incasari conform Billboard si Pollstar.
Daca nu v-ati luat inca bilete, grabiti-va! Sunt disponibile in reteaua Eventim.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.