Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Vara si-a intrat in drepturi, iar orasul pare tot mai toropit de caldura. Vernisaje pe inserate, concerte tarzii si proiectii nocturne de film - acestea sunt ingredientele distractiei de weekend. Nu rata petrecerile tematice: in Club Control se va dansa ca-n anii '90, iar in Sass Summer Club inspiratia este Roma.

Noua formula pe care trupa o aduce in fata publicului reprezinta concretizarea unui stil personal din zona cross-blues, cu elemente de world music, etno, rock si psihedelic. Aceasta noua abordare muzicala a echipei Mike & Blue Spirit si-a dovedit deja succesul, artistii sustinand, la sfarsitul lunii iunie, la Budapesta, un concert ce a strans peste 5000 de spectatori.

Playlist-ul concertului va include atat mari hituri ale blues-ului traditional, din repetoriul lui Ray Charles, Chick Corea sau James Brown, cat si piese moderne.
Intrarea la concert este libera.

2. Concert caritabil Taxi @ Jukebox Club, ora 21:00

Taxi sustine un concert in scop caritabil pentru Calin Ungureanu, un copil cu o malformatie cardiaca. Invitatii trupei Taxi sunt Compania 7.

Biletele sunt puse in vanzare in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro). Pretul unui bilet este de 35 de lei, intreaga suma incasata urmand sa fie donata pentru operatia lui Calin.

Rezervari
: 021 322 66 10.


Duminica, 10 iulie


1. Atelier de design floral @ Lente Cafe, ora 11:00

Workshopul va consta in improvizarea unei mici gradini cu flori si pietricele, intr-un suport special. Florile invitate sunt: crinul, gladiola si floarea-soarelui.
Atelierul se adreseaza incepatorilor in design floral, dar si celor mai experimentati.

Tema atelierului: Un colt din gradina de vara
Designer florist: Stefan Ditu

Cost atelier: 100 lei (include consumatie, flori si materiale, iar aranjamentul se va lua acasa la final)
Maxim 15 persoane/grupa

Inscrieri: 0740 893 712 / 0723 270 430 / atelier@flowers-garden.ro

2. Expozitie „Priviri romanesti asupra Lisabonei” @ Institutul Cultural Roman,
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.