Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

A venit frigul, dar avem atatea motive sa iesim din casa in weekend. Sunt trei festivaluri in Bucuresti: dans si performance la eXplore, animatie la Anim'est si filme bune la Les Films des Cannes a Bucarest. Tu ce alegi? Sambata rasfata-te cu vinuri de soi, iar duminica invata meserie de la mari bucatari.

Performance:
Allege / public in private (Prix Jardin d'Europe Competition)
Artist: Clément Layes (Franta/Germania)

„Nu este o demonstratie geometrica. Nu este vorba despre Clément Layes, nu este un concert rock, desi ar fi fost grozav sa fie asa, nu este ceva ce se intampla, nici ceva ce nu se intampla, nu este ambivalenta... A inceput in 2002, si inca nu s-a terminat: la inceput a fost un cvartet, apoi un trio in 2004, a devenit un duo, apoi un alt trio in 2007, acum am ramas doar eu, incercand inca..." (Clément Layes)

Compania public in private produce creatiile semnate de Clément Layes si Jasna Layes-Vinovrski, cerceteaza, lanseaza interogatii si propune reflectii asupra ideilor de factura sociala, politica si culturala. Fondata in 2008 la Berlin, Private and Public are ca scop investigarea limitelor limbajelor coregrafice, analiza diverselor modalitati discursive ale gandirii, perceperea si reflectarea diverselor medii de creatie. Scopul cel mai important ramane insa dezvoltarea constanta a coregrafiei ca arta contemporana.

Citește și:

Intregul program este disponibil pe http://www.exploredancefestival.ro/edf_en/index.html

3. Pendulum DJ Set @ Silver Church, ora 23:00

Bacardi da startul campaniei globale “Together” in Romania alaturi de Pendulum, in cadrul unui DJ set care va avea loc, joi 13 octombrie, in The Silver Church.

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.