Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

A venit frigul, dar avem atatea motive sa iesim din casa in weekend. Sunt trei festivaluri in Bucuresti: dans si performance la eXplore, animatie la Anim'est si filme bune la Les Films des Cannes a Bucarest. Tu ce alegi? Sambata rasfata-te cu vinuri de soi, iar duminica invata meserie de la mari bucatari.

Evenimentul reprezinta debutul in Romania a uneia dintre celei mai importante campanii globale si anume Bacardi Together. Astfel, Bacardi muta distractia din lumea digitala in viata reala si ii indeamna pe cei mai indrazneti facebook maniacs sa-si arate adevaratele personalitati si sa-si cheme gasca de prieteni la cele mai tari petreceri, alaturi de echipa BATs.

Pendulum s-a remarcat inca de la inceputuri cu viziunea inedita si stilul muzical inconfundabil, precum si modul de a combina diferite influente muzicale pentru a crea un sound nou, care nu se regasea pana atunci in industrie. Mixurile de heavy metal, rock, drum’n’bass si electro i-au propulsat in topuri cu piese precum “Granite”, “Blood sugar” sau “Propane Nightmares”.

De-a lungul timpului Pendulum au fost nelipsiti de la marile festivaluri din Europa, precum Glastonbury, Download, Isle of Wight si T in the Park si continua sa stranga mii de fani din intreaga lume.

Citește și:

Bucurestenii il vor vedea joi, 13 octombrie, pe DJ Paul “El Hornet” Harding mixand alaturi de MC Verse, in The Silver Church, incepand cu ora 23:00, intrarea fiind gratuita. Warm up-ul este asigurat de DJ Gojira.

Fii la curent cu ultimele noutati in materie de evenimente si concursuri pe facebook.com/bacardi


4. Petreceri Anim’est @ Control Club

Clubul oficial al festivalului Anim’est este in acest an Control Club, unde in fiecare seara se lasa cu petrecere.

joi, 13 octombrie, 20:00

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.