Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Weekendul debuteaza in forta cu deschiderea Festivalului de Film Experimental (BIEFF) si evenimentul Lupercyclopedia, un live VJ performance de Peter Greenaway.

Weekendul debuteaza in forta cu deschiderea Festivalului de Film Experimental (BIEFF) si evenimentul Lupercyclopedia, un live VJ performance de Peter Greenaway. Programul de weekend e aglomerat de petreceri, concerte si alte evenimente speciale. Dati o tura prin La mine-n Copac, sustineti trupele tinere de rock in Club Fabrica si nu uitati sa va distrati in Kulturhaus!

Joi, 17 noiembrie


1. Open Mic @ La mine-n Copac

Open Mic Vino joi “La mine-n Copac”, cel mai nou café-teatru din Bucuresti, si ai sansa unica de a te distra si castiga 100€. Serile de “Open Mic” sunt dedicate celor care nu le e frica sa urce pe scena si sa le demonstreze celor prezenti ca pot starni rasete si aduna aplauze.

Precum intr-o casuta din copac, unde spatiul apartine visurilor copiilor, fara ingradiri, restrictii, dictate de cei puternici, in acest spatiu al Café-Teatrului "La mine-n copac, cei prezenti pot spune ce vor, intr-un cerc magic unde nimeni nu-i ingradeste, unde veselia si voia buna sunt la ele acasa.

"Castigatorul" serii este cel care este aplaudat cel mult. Daca va fi cel mai aplaudat doua seri la rand (asta nu vrea sa insemne ca este "al mai bun", ci doar cel mai placut in acea seara), el va castiga 50€. Iar daca isi va continua periplul inca o seara, adica va fi aplaudat trei seri consecutive, va castiga 100€.

Joi este seara voatra “La mine-n Copac”, veniti sa va distrati si bani sa castigati! Accesul “La mine-n Copac” se face prin pasajul Selari (Lipscani – Blanari), vis-à-vis de club Interbelic.

Rezervari la 0753.369.369 sau laminencopac@gmail.com

2. Festivalul International de Film Experimental Bucuresti (BIEFF) 2011 @ Cinema Scala

17-20 noiembrie 2011 www.bieff.ro

intrare libera

BIEFF Festivalul International de Film Experimental Bucuresti revine anul acesta, intre 17 si 20 noiembrie, sub un nume nou – BIEFF si, asa cum si-a obisnuit publicul, cu programe la fel de generoase in privinta filmelor premiate la cele mai prestigioase festivaluri internationale de film (in premiera in Romania, de la festivalurile de film de la Venetia, Cannes, Berlinale, Rotterdam, Oberhausen) si, bineinteles, cu invitati speciali surpriza.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.