Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Weekendul debuteaza in forta cu deschiderea Festivalului de Film Experimental (BIEFF) si evenimentul Lupercyclopedia, un live VJ performance de Peter Greenaway.

In 2011, BIEFF continua misiunea de promovare a filmelor inovatoare si a artistilor cu viziuni profund personale asupra realitatii contemporane.

Timp de cinci zile, la Cinema Scala, publicul va avea acces gratuit la cele mai indraznete filme ale anului, atat din punct de vedere al estetic, cat si al continutului, filme ce reprezinta un cinema al libertatii totale de creatie, un cinema fara compromisuri.

Lupercyclopedia LIVE CINEMA VJ PERFORMANCE – Lupercyclopedia” deschide noua editie a Festivalului International de Film Experimental Bucuresti BIEFF Joi, 17 Noiembrie 2011, orele 20.00, la Sala Polivalenta.
„LIVE CINEMA VJ PERFORMANCE – Lupercyclopedia”, prezentat in premiera absoluta in Romania si in exclusivitate in deschiderea Festivalului International de Film Experimental Bucuresti BIEFF 2011, e un spectacol audio-vizual profund inovator, liber de orice conventii specifice salii de cinema si infuzat de libertatea si dinamismul unui concert de muzica.

Realizat in parteneriat cu ARCUB si British Council, cu sprijinul generos al Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret si al JTI, LUPERCYCLOPEDIA e un impresionant experiment ce pune in discutie limitele limbajului filmic, oferind publicului o experienta cinematica inedita.


3. Kultur Kombinat: R.O.A., Ralph Prollé, Taman @ Kulturhaus, ora 22:00

Kultur Kombinat O intalnire muzicala intre artistii ce apartin unor culturi muzicale diferite nu e doar o simpla intalnire ce are scopul prezentarii talentelor si experientei, ci si un spectacol impresionant pentru oricine urmareste aceasta confruntare din public.

Pe data de 17 noiembrie, la Kulturhaus se va indeplini unul dintre planurile noastre ce demult dospeau in brainstorming-urile echipei. La rugamintea noastra vor veni sa exemplifice atmosfera muzicala berlineza, prin doua live-act-uri de angajament, doi DJ foarte cunoscuti in cluburile din Berlin: Ralph Prollé si Taman. Confruntarea fiind una germano-romana, a raspuns acestei invitatii si echipa cunoscutei noastre trupe R.O.A. Va fi astfel un spectacol special, o combinatie culturala asa cum ii spune si titlul afisului, in care Berlinul face cunostinta cu Bucurestiul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.