Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Weekendul debuteaza in forta cu deschiderea Festivalului de Film Experimental (BIEFF) si evenimentul Lupercyclopedia, un live VJ performance de Peter Greenaway.

2. Stand up si Teatru de Improvizatie @ La mine-n Copac

Aceasta seara imbina o ora de Stand Up cu un spectacol de Teatru de Improvizatie pentru bucuria tuturor. In acest fel, cei care nu cunosc decat unul din cele doua genuri, vor face cunostinta cu celalalt, cu necunoscutul, si cine stie, poate chiar cu o noua... pasiune.

Amandoua se adreseaza fanteziei, amandoua sunt genuri ce nu se pot povesti. E o impartasire de ganduri, de rasete. Trebuie sa venti “La mine-n copac” sa aflati despre ce este vorba.

Adresa La mine-n Copac: str.Lipscani 43 ( intrare prin pasajul Selari, etaj 2, stanga.

3. DJ Bully @ Madame Pogany, ora 23:00

DJ Bully Sambata, 19 noiembrie, dupa ora 23.00 esti asteptat la Madame Pogany. Party with us!
Music by DJ BULLY & VICTOR STANCOV.

DJ Bully, unul dintre cei mai cunoscuti dj romani, isi incepea activitatea in anul 2000, mixand stiluri dintre cele mai diverse, de la smooth funk breaks si old school hip-hop la drum&bass si breakbeat, completate de impresionante demonstratii de turntabalism.

De-a lungul timpului l-ati putut vedea pe scena alaturi de artisti internationali precum DJ Qbert, Dj MK (Roots Manuva), General Levy, Killa Kella, JFB (UK DMC Champion07 ), Psychofreud sau Subfocus.

4. Concert VUNK @ Hard Rock Cafe, ora 22:30

“Artificii pe tavan” in seara in care Cornel Ilie si Vunk “Dau alarma” la Hard Rock Cafe. Un concert “Ca pe vremuri” programat sambata, 19 noiembrie, de la ora 22.30.

Vunk Dupa ce anul 2011 le-a adus titlul de cea mai buna trupa pop-rock din Romania, o ploaie de premii pentru albumul “Ca pe vremuri”, plus un trofeu special pentru campania “Vreau o tara ca afara”, baietii de la Vunk si-au propus sa faca din proaspat lansata “Pleaca” hitul sfarsitului de an. Cantata cu pofta si nonsalanta care i-au transformat pe cei de la Vunk in idolii unei generatii, piesa “Pleaca” va rasuna la Hard Rock Cafe sambata seara, alaturi de seria hiturilor mai vechi, ca "Noi o scoatem la capat", "Langa inima mea vine inima ta", "1000" sau “Prajitura cu jeleu”.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.