Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Weekendul debuteaza in forta cu deschiderea Festivalului de Film Experimental (BIEFF) si evenimentul Lupercyclopedia, un live VJ performance de Peter Greenaway.

2. Loungerie II @ Madame Pogany, ora 21:00

Loungerie II Vineri, 18 noiembrie, dupa ora 21.00, esti invitat la Madame Pogany la performance-ul plin de energie al trupei LOUNGERIE II.

Loungerie II e muzica de si cu poveste, tanara si indrazneata, la granita unor influente precum Tom Waits, Ella Fitzgerald, Tom Yorke, Fever Ray, experiment si libertate. Muzica lor nu poarta greutatea jazzului clasic, insa ii paseste pe urme prin starea de spirit.

Loungerie II a aparut intr-o prima formula la sfarsitul anului 2008 , la intiativa vocalistei Miss Tincea (Andreea Tincea). Trupa a trecut prin mai multe formule, pastrand tendinta fundamentala a pieselor: muzica lounge jazzy, potrivita pentru seri langa un pahar cu vin, dupa un spectacol de teatru sau balet. Piesele sunt compozitii originale, orchestrate de instrumentistii alaturi de care a avut ocazia sa cante de-a lungul timpului.

In prezent trupa este compusa din :
Voce (Andreea Tincea), Chitara (Catalin Lungu), Tobe (Daniel Iliescu), Chitara 2 si sunete (Dan Michiu), Bas (Doru Boeriu), Voce 2 si spoken word (Andrei Bucureci).

Actuala formula ii ofera nuanta momentelor de punk, spoken words, rock. La fel ca soparlele lounge, muzica produsa de acest proiect nu isi propune sa reconforteze, ci sa traverseze emotii.

Intrare: 15 lei


Sambata, 19 noiembrie


1. Concert Byron si finala Rock Your High School 2011 @ club Fabrica, ora 20:00

Byron Daca sustineti formatiile tinere sau vreti pur si simplu sa vedeti ce se mai intampla nou in muzica romaneasca, sunteti asteptati sambata, 19 noiembrie de la ora 16:00 in club Fabrica la finala byron – Rock Your High School: un veritabil mini-festival de muzica tanara unde va veti putea descoperi viitoarele trupe preferate! Apoi, dupa ora 20:00, sunteti bineveniti sa asistati la concertele trupelor Mute, byron si la festivitatea de premiere a concursului. Intrarea la eveniment este gratuita pana la ora 20:00 si 20 de lei dupa aceea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.