Incepand cu orele 16.00- va avea loc un workshop aparte, dedicat iubitorilor de carte si impartasirii propriilor experiente, intr-un mediu relaxant , sustinut de Adrian Soare -trainer si motivational speaker.

Workshop-ul porneste de la premisa : Citind, te diferentiezi de restul!

Participantii sunt rugati sa se prezinte cu o carte, care le-a schimbat viata, viziunea sau modul de a se raporta la societate, ca si punct de pornire pentru exercitiul de elibereare a propriilor “demoni ”, cu scopul de a ne cunoaste si de a ne detensiona de energiile negative acumulate din cursul saptamanii.

Cei care nu vor lua parte la intalnirea despre carti, sunt asteptati cu drag, in frumoasa gradina cu iz de poveste, unde workshopul de improvizatie va fi sustinut de Softskills and Sales Trainer la Apple, cu alte cuvinte, sa intre in scena -Bogdan Grigore.

Improvizatia este o arta, iar inspiratia apare din absolut orice ne inconjoara. Exercitiile sunt benefice pentru spontanietate, amplificarea creativitatii, dobandirea increderii in sine, practic sa comunicam eficient si sa ascultam activ , ca finalmente sa ne destindem, sa ne imprietenim si sa ne distram.

In partea a 2-a , vor fi prezenti 5 dintre membrii trupei de muzica clasica- contemporana –La pasion de una rosa ( Alex Raileanu- pian, Ciprian Pop-chitara, Adrian Flautistu-bass, Gabi Stanescu-vioara, Aleka Potinga-voce) ce vor asigura publicului un spectacol de jazz, completat de un recital mirific de poezie , semnat de Andreea Enia.

Invitatul special este artistul plastic- Oana Birsan- cu o expozitie inedita despre metamorfoza. De asemenea, este autoarea tabloului dedicat noua/ Arta nu musca, realizat intr-un mod inspirational, pe care o sa il admirati, in premiera, in cadrul evenimentului.

*Plus o surpriza dedicata exclusiv barbatilor, pasionati de calitate si originalitate-Proiectul Arttheo al Teodorei Pricope -batiste pictate manual pe matase 100% naturala, cu modele unicat.

Intrare- 20 lei ( rasplata in d-ale inimii)

Inscrierea pentru workshop e obligatorie pe adresa de mail loredana.munteanu@artanumusca.ro

Obiectivul principal al Asociatiei Arta nu musca este acela de a starni apetitul artistic al bucurestenilor, si atragerea lor catre astfel de evenimente, desfasurate intr-o maniera moderna si creativa.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: