Setari Cookie-uri

13 Locatii celebre din filme pe care le poti vizita in concediu!

Obiective turistice si repere geografice urbane sau naturale celebre, au fost dintotdeauna actori principali sau secundari ai marilor filme. Piramidele din Egipt, Turnul Eiffel din Paris, Colosseum-ul din Roma, Muntele Fuji din Japonia, Statuia lui Iisus din Rio de Janiero sau Turnurile Petronas din Malayezia pe toate le-ati vazut cu siguranta in filme de cinema sau seriale de televiziune.

Obiective turistice si repere geografice urbane sau naturale celebre, au fost dintotdeauna actori principali sau secundari ai marilor filme. Piramidele din Egipt, Turnul Eiffel din Paris, Colosseum-ul din Roma, Muntele Fuji din Japonia, Statuia lui Iisus din Rio de Janiero sau Turnurile Petronas din Malayezia… pe toate le-ati vazut cu siguranta in filme de cinema sau seriale de televiziune.

Un refren al trupei Red Hot Chili Peppers, parafrazand genericul de inceput al vestitului serial TV "Star Trek" spune: "Space may be the final frontier / But it"s made in a Hollywood basement" - "Spatiul poate fi ultima frontiera / Insa este conceput intr-un subsol din Hollywood". Dincolo de metafora subtila legata de mirajele pe care le ofera industria de film, un lucru e sigur: filmele devin celebre nu numai in studiourile de film din Holywood.




Filme celebre isi transfera din celebritate locatiilor in care sunt filmate, la fel cum anumite locatii celebre pot sa transfere din propria legenda si celebritate filmului si echipei de actori pe care o gazduiesc... Exista atatea strazi si cladiri celebre, dar si minuni ale naturii si pesiaje celebre care se remarca prin sau si prin asocierea cu personaje sau scene de film arhicunoscute si indragite in lumea intreaga. Daca ai vrea sa ajungi in locurile in care se perinda eroii tau favoriti de film, orice e posibil, numai ca va trebui sa calatoresti ceva prin intreaga lume.

Nu iti putem (inca) oferi o vacanta pe PANDORA din Avatar, insa iti putem promite ca te vom ajuta sa ajungi oriunde visezi: de la Cafeneaua din Seinfeld sau Central Perk-ul din Friends, la Piramidele din Egypt, de la Satul din Razboiul Stelelor pana pe Muntele Doom din Mordor unde salasluia Sauron in Stapanul Inelelor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.