Setari Cookie-uri

13 Locatii celebre din filme pe care le poti vizita in concediu!

Obiective turistice si repere geografice urbane sau naturale celebre, au fost dintotdeauna actori principali sau secundari ai marilor filme. Piramidele din Egipt, Turnul Eiffel din Paris, Colosseum-ul din Roma, Muntele Fuji din Japonia, Statuia lui Iisus din Rio de Janiero sau Turnurile Petronas din Malayezia pe toate le-ati vazut cu siguranta in filme de cinema sau seriale de televiziune.

Poti gasi aici oferte turistice pentru Tunisia si Excursii la Platoul de Filmare al RAZBOIULUI STELELOR.

10. Tongariro National Park, New Zealand - Muntele din Mordor unde salasluia Sauron in Stapanul Inelelor


Cei trei vulcani activi din Parcul National TONGARIRO din Noua Zeelanda: Ruapehu, Tongariro si Ngauruhoe, sunt platoul de filmare pentru scenele filmate de Peter Jackson in Mordor, pentru trilogia Lord of the Rings/Stapanul Inelelor. Cu cei peste 2200 de metri ai sai, Muntele Ngauruhoe este cel mai tanar dar si cel mai greu accesibil - ceea ce l-a facut perfect pentru rolul de Munte Doom... Imaginea sa de jos, de la poale ofera un peisaj superb, insa imaginile ce amintesc de film trebuie capturate in ascensiunea spre varf.

11. Gloucester Cathedral, Anglia - Harry Potter


Cand cautatorii de locatii speciale au pornit sa descopere in viata reala un adevarat Hogwarth, Catedrala din Gloucester a aparut ca o solutie perfecta, datorita arhitecturii sale gotice misterioase si impresionante. Chiar si anumite scene de interior, nu doar cele de exterior sunt filmate aici.

12. Casablanca

Casablanca
este pentru unii mai intai un Film Clasic din 1942 si abia apoi capitala economica si cel mai mare port al Marocului.

13. Rio de Janiero


Dirty Dancing 2 se si numeste Havana Nights si reprezinta atat de bine Cuba si spritul ei.




Filmele fac anumite locatii celebre, la fel cum unele locatii celebre fac si mai memorabile anumite filme. Iubitorii de film sau impatimitii de calatorii, turistii profesionisti sau amatori, oameni simpli stotusi atat de speciali fiecare in felul lor, oameni obisnuiti care pot oricand deveni personaje celebre de film, va invitam pe toti sa calatoriti in lumea viselor voastre...






Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.