Setari Cookie-uri

13 Locatii celebre din filme pe care le poti vizita in concediu!

Obiective turistice si repere geografice urbane sau naturale celebre, au fost dintotdeauna actori principali sau secundari ai marilor filme. Piramidele din Egipt, Turnul Eiffel din Paris, Colosseum-ul din Roma, Muntele Fuji din Japonia, Statuia lui Iisus din Rio de Janiero sau Turnurile Petronas din Malayezia pe toate le-ati vazut cu siguranta in filme de cinema sau seriale de televiziune.



Asadar, daca esti interesata sa le vizitezi iata cateva oferte in Statele Unite aici.

Lara Croft: Tomb Raider


4. Angkor Archeological Park, Cambodgia
Angelina Jolie a adus la viata pe ecrane nu ai putin celebrul personaj de jocuri video Lara Croft. Multe din scenele de aventuri din film nu au avut nevoie de editare video si efecte speciale ambientale, fiind filmate direct intr-o locatie uimitoare: Parcul Arheologic Ankor din Cambodgia. Acesta se intinde pe o suprafata de peste 400 de kilometri patrati si aduce marturie lumii din mileniul trei, ramasitele civilizatiei Khmer a secolelor IX - XV. Radacini colosale de copac se incolacesc pe ruinele templului, care la randul lor sunt constructii incredibile si nemaintalnite.

Daca ajungeti vreodata in Cambodgia, indiferent daca ati jucat vreodata Tomb Raider sau daca sunteti un fan al Angelinei, nu aveti voie sa ratati vizitarea celui mai mare oras din lume din era preindustriala. Cautati sa vizitati cu precadere Angkor Wat, Angkor Thom si Templul Bayon. Un permis de intrare valabil 1 zi costa 20 de $, pentru 3 zile platiti 40 de $ iar daca vreti sa descoperiti locul pentru 7 zile achitati numai 60 de $. Localnic, ghidul si/sau soferul vostru nu are de achitat nimic si va poate insoti si povesti cate ceva la fiecare colt de ruina.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.