Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii, editia de Pasti

Sfarsitul de saptamana e marcat de Sarbatoarea Pastelui. Pregateste-te pentru ziua de duminica din timp: sunt targuri de cadouri si de mancare traditionala, fa ultimele cumparaturi si bucura-te de zilele libere. La Opera Nationala va fi un concert special cu Felicia Filip, iar in cluburi tonul petrecerilor il da Iepurasul de Paste. Sarbatori fericite!

Un spectacol pe gustul tuturor...

Titlul piesei lui Francis Veber e limpede ca „buna ziua", dialogul nu intra in zone intunecate, scriitura e extrem de naturala. Tot respectul pentru mecanica rasului pusa-n functiune de Francis Veber. Piesa e o constructie care „merge ca unsa", gagul isi regaseste adevarata conditie, apare exact in clipa in care-l astepti...

Francis Veber are marele talent de a scrie niste fabule bine impanate cu lovituri de teatru. Rasul provocat de acest vodevil este imposibil de oprit.

Bilete: 50 lei, 40 lei, 30 lei, 16 lei.

Datorita numeroaselor solicitari, la acest spectacol biletele se pot cumpara numai de la Agentia de bilete si nu mai mult de 8 locuri de persoana.


4. Concert No Age @ Control Club, ora 21:00

Joi, 21 aprilie, OneDay si Club Control prezinta, in premiera la Bucuresti, indie-rock american marca Sub Pop cu o formatie ajunsa deja la rang de cult: No Age.

In deschidere, un recital al trupelor bucurestene The Mono Jacks si Coughy.

No Age, duo-ul american compus din chitaristul Randy Randall si tobosarul & solistul Dean Allen Spunt, isi are radacinile in scena DIY art-punk din Los Angeles, la care se adauga o constelatie de... influente, de la The Byrds sau John Cale la Husker Du, The Ramones si My Bloody Valentine. Totul procesat din perspectiva prolificei miscari underground californiene si redat intr-un colaj inimitabil de fuzz, dream-punk si experimental art-pop.

Formata in 2005, No Age are la activ trei albume de studio: Weirdo Rippers (FatCat Records, 2007), Nouns (Sub Pop, 2008) si Everything in Between (Sub Pop, 2010), materiale ce au adus formatiei recunoasterea intr-o varietate de medii artistice. La sfarsitul lui 2007, The New Yorker dedica un articol “zgomotosului si adesea genialului duo No Age”, confirmand statutul trupei ca punct de referinta al miscarii underground ce avea cartierul general in clubul The Smell din Los Angeles.

Anul urmator, Pitchfork listeaza Nouns pe locul 3 in topul celor mai bune 50 de albume ale anului, iar No Age primesc o neasteptata nominalizare la un premiu Grammy pentru cea mai buna coperta de album – realizata de trupa in colaborare cu Brian Roettinger. Astfel, de la debutul lor pe scena underground californiana, No Age au reusit in doar cativa ani sa devina o formatie cult in peisajul indie-rock actual.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.