Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii, editia de Pasti

Sfarsitul de saptamana e marcat de Sarbatoarea Pastelui. Pregateste-te pentru ziua de duminica din timp: sunt targuri de cadouri si de mancare traditionala, fa ultimele cumparaturi si bucura-te de zilele libere. La Opera Nationala va fi un concert special cu Felicia Filip, iar in cluburi tonul petrecerilor il da Iepurasul de Paste. Sarbatori fericite!

3. Gavin Russom @ Fratelli, ora 00:00

Circus organizeaza live session cu Gavin Russom in Club Fratelli. Acesta va fi primul concert in Europa pentru Gavin dupa turneul cu LCD Soundsystem. Soundul lui Gavin Russom are aceeasi nota disco, dar e mai energic datorita sonoritatilor psihedelice si acide. Piesele au final neasteptat si aduc un omagiu productiilor analogice din vremurile de inceput ale muzicii house.

La evenimentul Circus va fi prezent si Camil, cunoscutul DJ si producator. Va fi mai mult decat o petrecere, pregateste-te pentru un live set de exceptie.

Intrarea este libera.

4. Easter Party @ The Ark, ora 22:00

The Ark organizeaza o petrecere in cinstea Iepurasului si te invita sambata seara sa li te alaturi. Se va astepta Invierea alaturi de prieteni dragi si gazda va fi primitoare: 25% reducere la bauturi, oua rosii si cozonac din partea casei.

Tonul il da Amon.
Intrarea este libera.

5. Party Going Out on Saturday @ Expirat, ora 22:00

La petrecerea de sambata seara din Expirat sunt doi dj, doua scene si doua baruri. Alege-ti distractia preferata:

Scena 1 – muzica alternative, cu influente rock, indie, disco, cand hit-uri, cand piese nou lansate, alese de AndreiBlonda.

Scena 2 – rock, alternative si indie cu George.


Duminica, 24 aprilie


1. Dan Basu & Sinboy @ Control Club, ora 22:00

Dan Basu ii are ca invitati la pupitrul de dj pe Sinboy si Dreamrec. Cei doi sunt artisti vizuali, nu rata proiectiile lor de sambata seara din Control.

Intrarea este libera.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.