Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii, editia de Pasti

Sfarsitul de saptamana e marcat de Sarbatoarea Pastelui. Pregateste-te pentru ziua de duminica din timp: sunt targuri de cadouri si de mancare traditionala, fa ultimele cumparaturi si bucura-te de zilele libere. La Opera Nationala va fi un concert special cu Felicia Filip, iar in cluburi tonul petrecerilor il da Iepurasul de Paste. Sarbatori fericite!

Targul Taranului este o piata Slow Food, verificata si certificata de autoritatile sanitar-veterinare. Aici poti gasi produsele traditionale si locale, care nu iti pot lipsi de pe masa in ziua de Pasti.
Vor fi carne si lapte din judetul Sibiu, Brasov si Suceava, de la Pravat se aduce suc de mere si din Valea Hartibaciului prajituri de casa sasesti. Alte bunatati: dulciuri din Maramures, paine cu masline si verdeturi.


Vineri, 22 aprilie


1. Concert Byron @ Wings Club, ora 22:00

Byron urca pe scena in Wings Club vineri seara. In playlist vor fi piese de pe Forbidden Drama si A Kind of Alchemy, primele doua albume, dar si cantece de pe cel mai nou album, Perfect.
Perfect consta intr-o colectie de 16 cover-uri in interpretarea originala Byron a unor cantece romanesti cunoscute. Byron a colaborat la inregistrare cu artisti precum Alexandru Andries, Nae Caranfil, Nicu Alifantis, Virgil Iantu.

2. Petrecere Broken Balkanz @ Club Fabrica, ora 22:00

Broken Balkanz e petrecerea care marcheaza lansarea oficiala a festivalului OpenAir Summer Festival 2011. Sunt invitati sa mixeze unii dintre cei mai buni DJ din zona genurilor Drum & Bass, Dubstep si Beatbox.

Participanti:

Bulgaria: Mocks (H.M.S.U.), Konspirator (H.M.S.U.) si Acidtrip (H.M.S.U.), alaturi de fondatorul Mirizma EXo (H.M.S.U./Mirizma), producatorul JamezBongg (Mirizma), Skiller (Mirizma).

Romania: DropDread (Bass Police), Tremour (Ghost Town), Dazecraft (Basstardz/New Medicine), Bong (Dubsaw/Ultragore), Filther si Cyberex.

3. Adam Freeland @ Club Tralala, ora 22:00

Adam Freeland ajunge in Tralala pe ritmuri de breakbeat, psychedelic si electro. Detine propriul label Marine Parade, a scos edit-uri pentru Cope, al doilea album si a colaborat cu producatori ca Siriusmo si Gui Boratto. Adam Freeland vine in Bucuresti sa isi promoveze stilul care l-a facut cunoscut.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.