Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii, editia de Pasti

Sfarsitul de saptamana e marcat de Sarbatoarea Pastelui. Pregateste-te pentru ziua de duminica din timp: sunt targuri de cadouri si de mancare traditionala, fa ultimele cumparaturi si bucura-te de zilele libere. La Opera Nationala va fi un concert special cu Felicia Filip, iar in cluburi tonul petrecerilor il da Iepurasul de Paste. Sarbatori fericite!

Lansat in septembrie anul trecut de prestigioasa casa de discuri Sub Pop, cel mai nou album No Age, intitulat Everything in Between, a fost repede catalogat de critici drept dovada maturitatii artistice dobandite de formatie. Primul single, Glitter, atrage atentia asupra sound-ului noise-pop caracteristic, formatia experimentand in continuare cu sample-uri melodioase, ritmuri dezorientate si versuri criptice.
Evenimentul va incepe dupa ora 21. Biletele, in valoare de 30 de lei, vor putea fi achizitionate in seara evenimentului, la intrarea in Club Control (Str. Academiei, 19).

5. Party Drum in Bass 3 @ Stamba Café & More, ora 22:00

Muzica va fi asigurata de: Rancha (Craiova), Weapons Grade (aka Cypher/ Buc), Soundcloud, nSmart (retarded Minds Rec./ Buc).

Intrare: 10 lei.
Adresa Stamba Café & More: str. Dianei, nr 11, zona Piata Rosetti.

6. Targul Carturestilor @ Carturesti – Verona, intre 15 aprilie, ora 11:00 - 23 aprilie, ora 18:00

Carturesti a pus la cale un targ de delicii si rasfaturi pentru dupa Pasti: desfata-te dupa postul lung cu retete din cartile de gastronomie recomandate, alege un bin bun din cramele Halewood si de la Vinarte, redescopera ceramica populara din zonele vestite ale tarii: Horezeu, Maramures, Marginea. Nu vor lipsi nici ouale incondeiate la Bucovina. Te asteapta cosuri gata pregatite de librarii de la Carturesti cu carti, muzica si filme alese special pentru ocazie.

Fa-ti timp de sarbatoare si treci pe la Carturesti, intr-o atmosfera calma, cumpara-ti cele trebuincioase.

7. Targul Taranului @ The Ark, 20 aprilie, ora 10:00 – 21 aprilie, ora 18:00
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.