Setari Cookie-uri

Dl Muschi: Top 10 bunaciuni

Pentru ca am vorbit de-ajuns despre corpurile de bikini in aceasta vara, ne-am gandit sa ne concentram o vreme pe barbati si pe trupurile lor frumos sculptate la sala. Ti-am pregatit 10 recomandari de filme in care cei mai in voga actori de la Hollywood arata senzational.

6. Christian Bale in Batman Begins

De la 59 de kg cat avusese pentru filmul The Machinist, Christian Bale a sarit la 100 construindu-si o masa musculara de invidiat. Orice ar face, Bale pare sa exagereze: daca in prima zi de antrenamente pentru Batman Begins, actorul nu era in stare sa faca nici macar o flotare pentru ca isi topise toti muschii slabind excesiv, pana la inceperea filmarilor avea cu 20 de kg mai mult decat regizorul Nolan si-ar fi dorit.




5. Daniel Craig in Casino Royale

Ca sa fii James Bond trebuie sa arati ca un gentleman in costum si ca un soldat in haine de camfulaj. Craig si-a construit corpul in asa fel incat sa nu fie un pachet de muschi fara gat. Un agent secret elegant si letal se obtine prin multe antrenamente de tip circuit. Daniela Craig a reusit astfel sa piarda multa grasime si sa aiba un trup bine sculptat.




4. Hugh Jackman in X-Men Origins: Wolverine

Trainerul personal al lui Jackman pentru rolul lui Wolverine a povestit ca se antrenau in cursul diminetii, la ore cat mai matinale astfel incat inainte sa inceapa filmarile din ziua respectiva sa fi petrecut o ora si jumatate-doua la sala. Jackman ar trebui sa continue sa se mareasca pentru continuarile seriei, regizorul are viziunea lui Wolverine cel din benzile desenate: mic si indesat, numai muschi.




3. Chris Hemsworth in Thor

Intr-o perioada in care tot ce a facut a fost sa ridice greutati si sa manance mancare bogata in proteine, Chris Hemsworth s-a incurajat motivandu-si fiecare inghititura drept un aport vital de proteine, vitamine si fibre. Intr-o luna de vacanta a mai slabit insa; Hemsworth sustine ca organismul lui pur si simplu nu poate ramane la acea greutate, slabeste in mod natural.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.