Setari Cookie-uri

Dl Muschi: Top 10 bunaciuni

Pentru ca am vorbit de-ajuns despre corpurile de bikini in aceasta vara, ne-am gandit sa ne concentram o vreme pe barbati si pe trupurile lor frumos sculptate la sala. Ti-am pregatit 10 recomandari de filme in care cei mai in voga actori de la Hollywood arata senzational.

2. Brad Pitt in Troy

Nici lui Brad Pitt nu i-a fost prea usor cand s-a pregatit pentru rolul lui Ahile in Troia. Actorul sustine ca primele 3 luni au fost chinuitoare si deloc distractive. Regimul a constat in 2-3 ore petrecute la sala facand antrenamente dure, in vreme ce nutritia se reducea la mese bogata in proteine si fara carbohidrati. A trebuit sa isi pastreze forma fizica pentru confruntarea cu Angelina Jolie din Mr & Mrs Smith.




1. Gerald Butler in 300

Pentru ca Regele Leonidas nu poarta decat o capa si o pereche de pantaloni scurti, corpul lui Butler trebuia sa fie desavarsit pentru acest rol. Regimul de antrenament a fost de-a dreptul nebunesc: sub coordonarea unui antrenor care face escaladari, intreaga distributie de actori a fost supusa unor exercitii fizice foarte solicitante: tractiuni, flotari, haltere si chiar aruncari de cauciucuri. Butler a trebuit sa munceasca mai mult decat colegii lui actori, el facea totul de doua ori. Auch.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.