Eat. Pray. Love - the movie

Eat. Pray. Love - the movie

Liz Gilbert (Julia Roberts) este o femeie moderna pornita intr-un periplu prin lumea larga, de-a lungul caruia spera sa se regaseasca si sa se impace cu sine, in filmul Mananca Roaga-te Iubeste. Aflata la rascruce de drumuri, dupa divort, Gilbert isi ia un an de pauza de la slujba si ca niciodata, se decide sa evadeze din viata sa obisnuita si confortabila, riscand totul numai pentru a-si schimba viata.

Liz Gilbert (Julia Roberts) este o femeie moderna pornita intr-un periplu prin lumea larga, de-a lungul caruia spera sa se regaseasca si sa se impace cu sine, in filmul „Mananca Roaga-te Iubeste”. Aflata la rascruce de drumuri, dupa divort, Gilbert isi ia un an de pauza de la slujba si ca niciodata, se decide sa evadeze din viata sa obisnuita si confortabila, riscand totul numai pentru a-si schimba viata.

In timpul calatoriei sale prin locuri exotice minunate, ea se bucura de experiente simple cum ar fi sa manance mancare italieneasca in Italia, sa se roage in India, si la final, sa se bucure in mod neasteptat de pacea si echilibrul unei iubiri, in Bali. Inspirat dupa o poveste adevarata, „Mananca Roaga-te Iubeste” dovedeste ca exista mai multe feluri in care poti sa rupi monotonia ducandu-te sa vezi lumea.

Columbia Pictures prezinta o productie Plan B Entertainment, „Mananca Roaga-te Iubeste”. In film joaca Julia Roberts, James Franco, Richard Jenkins, Viola Davis, Billy Crudup, si Javier Bardem. Regia ii apartine lui Ryan Murphy. Productia este asigurata de Dede Gardner. Scenariul este scris de Ryan Murphy & Jennifer Salt. Filmul se bazeaza pe o carte de Elizabeth Gilbert. Producatorii executivi sunt Brad Pitt, Stan Wlodkowski si Jeremy Kleiner. Directorul de imagine este Robert Richardson, ASC. Scenografia este asigurata de Bill Groom. Montajul este realizat de Bradley Buecker. Designerul de costume este Michael Dennison. Muzica este semnata de Dario Marianelli, iar aranjamentul musical de PJ Bloom.

PRODUCTIA

Julia Roberts a citit volumul autobiografic semnat de Elizabeth Gilbert, „Eat Pray Love” cand acesta a aparut in librarii, in 2006. Ea l-a trimis celei mai bune prietene pentru a-l citi simultan, iar ambele au fost cucerite de poveste. “Fiecare dintre noi face o calatorie in viata, are un moment in care simte nevoia sa se redefineasca, sa afle despre sine cine este si unde vrea sa ajunga,” spune Roberts. “Calatoria lui Liz este foarte bine definita vizual, iar acest lucru este extrem de atragator pentru public, dar mai important este faptul ca oricine ar putea sa ia intr-o zi decizia de a intreprinde o astfel de calatorie.”

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri