Setari Cookie-uri

Premiera: Morning Glory

Cand Becky Fuller (McAdams), producatoare de televiziune pasionata de meseria ei, este concediata de la programul de stiri locale, cariera ei arata la fel de dezolanta precum ii este si viata amoroasa. Dupa acest esec ajunge sa lucreze pentru emisiunea Daybreak, un show matinal local aflat pe ultimul loc ca audienta. Ambitioasa din fire, Becky isi pune in minte sa revigoreze emisiunea, asa ca gaseste solutia pe care ea o crede ideala: sa-l aduca pe legendarul prezentator Mike Pomeroy (Harrison Ford).

MATINAL CU SCANDAL / Morning Glory
Producatori executivi: Sherryl Clark si Guy Riedel
Produs de J.J. Abrams si Bryan Burk
Scenariul: Aline Brosh McKenna
Regia: Roger Michell
Cu: Rachel McAdams, Harrison Ford, Diane Keaton, Patrick Wilson, Jeff Goldblum

Durata: 102 min.
PREMIERA IN ROMANIA: 18 MARTIE 2011

ORASE/SALI DE PREMIERA “MATINAL CU SCANDAL”,
premiera: 18 martie

Bucuresti: Hollywood Multiplex, Movieplex,
Cinema City: Cotroceni, Sun Plaza, Arad, Bacau, Cluj
Cityplex Constanta
Odeon Cluj


Cand Becky Fuller (McAdams), producatoare de televiziune pasionata de meseria ei, este concediata de la programul de stiri locale, cariera ei arata la fel de dezolanta precum ii este si viata amoroasa. Dupa acest esec ajunge sa lucreze pentru emisiunea “Daybreak”, un show matinal local aflat pe ultimul loc ca audienta. Ambitioasa din fire, Becky isi pune in minte sa revigoreze emisiunea, asa ca gaseste solutia pe care ea o crede ideala: sa-l aduca pe legendarul prezentator Mike Pomeroy (Harrison Ford).

Din nefericire, infumuratul Pomeroy refuza cu incapatanare sa prezinte stiri pe care le considera sub nivelul lui – bârfe despre vedete, vremea, moda, si altele asemenea... Ca si cum asta nu era de ajuns, nu vrea deloc sa lucreze cu colega lui de studio, Colleen Peck (Diane Keaton), o fosta regina a frumusetii si prezentatoare-vedeta de emisiuni matinale, care acum e mai mult decât fericita ca i s-au “alocat” calupurile de stiri. Pe masura ce Mike si Colleen isi duc rafuiala personala, mai intâi in culise, pentru a izbucni apoi in fata camerelor de filmat, Becky se lupta sa nu i se destrame idila pe care tocmai a infiripat-o cu colegul sau producator, Adam Bennett (Wilson).

Becky va trebui sa faca o echilibristica foarte complicata, dar si extrem de comica, pentru a-si salva relatia amoroasa, reputatia, jobul si, nu in ultimul rând, emisiunea.

Rezultatul este o comedie isteata si sexy despre o fata de cariera, care are parte de primul sau triumf, descoperind, in acelasi timp, ca, oricit de imposibili sint oamenii din jurul tau, orice e posibil daca pui suflet in ceea ce faci.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.