Setari Cookie-uri

Premiera: Morning Glory

Cand Becky Fuller (McAdams), producatoare de televiziune pasionata de meseria ei, este concediata de la programul de stiri locale, cariera ei arata la fel de dezolanta precum ii este si viata amoroasa. Dupa acest esec ajunge sa lucreze pentru emisiunea Daybreak, un show matinal local aflat pe ultimul loc ca audienta. Ambitioasa din fire, Becky isi pune in minte sa revigoreze emisiunea, asa ca gaseste solutia pe care ea o crede ideala: sa-l aduca pe legendarul prezentator Mike Pomeroy (Harrison Ford).

Matinal cu scandal este un film realizat de o echipa cu experienta in comedie, formata din regizorul Roger Michell, care a realizat comedia clasica Notting Hill, scenarista Aline Brosh McKenna, care a scris scenariul comediei The Devil Wears Prada, producatorul J.J. Abrams, care e deja celebru pentru citeva seriale-cult, precum Felicity, Alias, Lost, Fringe.

Abrams spune despre „Matinal cu scandal”: „Mi-a placut ideea acestui personaj, Becky Fuller, tinara, vioaie, inimoasa, dar depasita de situatie de jobul ei de producator, care ii cere sa tina piept unui producator mai in virsta, tifnos, si absolut deloc cooperant. Conceptul este ofertant pentru o comedie clasica, e amuzant, nostim, sexy, dar cred ca e si desprins din viata reala. Toate aceste personaje care trebuie sa se inteleaga, care cauta dragoste, respect, admiratie, formeaza o familie incredibil de disfunctionala, dar in felul sau, foarte devotata.”

Paramount Pictures prezinta MATINAL CU SCANDAL, o productie a companiei Bad Robot, un film regizat de Roger Michell, cu Rachel McAdams, Harrison ForD,Diane Keaton, Patrick Wilson si Jeff Goldblum. Scenariul ii apartine lui Aline Brosh McKenna, iar producatori sint J.J. Abrams si Bryan Burk, iar producatori executivi sint Sherryl Clark si Guy Riedel. Echipa din spatele scenei e formata din directorul de imagine Küchler, scenograful Mark Friedberg, editorii Dan Farrell, Nick Moore si Steven Weisberg, precum si creatorul de costume Frank Fleming, iar muzica e compusa de David Arnold.

HAOS MATINAL

Exista o traditie a comediilor cu femei de cariera, sexy si amuzante. De la reporterita lui Rosalind Russell care se lupta cu Cary Grant in His Girl Friday, al lui Howard Hawks, la secretara lui Melanie Griffith din Working Girl, personajele feminine care isi croiesc drum in cariera au fost mereu extrem de atragatoare.

Scenaristei Aline Brosh McKenna ii plac povestile care au in centru o eroina tinara care trece prin tot felul de incercari chinuitoare, pentru a triumfa la final si a inainta in cariera, si primul film unde a tratat un asemenea subiect a fost comedia de imens succes The Devil Wears Prada.

In “Matinal cu scandal” face portretul unei tinere ambitioase care da peste un job care poate fi descris ca cea mai tumultuoasa oala sub presiune din universul locurilor de munca: producator pentru o emisiune de stiri matinala, job care are renumele infam ca ori te ridica pe cele mai inalte culmi profesionale, ori te arunca direct intr-un azil de nebuni.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.