Setari Cookie-uri

Premiera: Morning Glory

Cand Becky Fuller (McAdams), producatoare de televiziune pasionata de meseria ei, este concediata de la programul de stiri locale, cariera ei arata la fel de dezolanta precum ii este si viata amoroasa. Dupa acest esec ajunge sa lucreze pentru emisiunea Daybreak, un show matinal local aflat pe ultimul loc ca audienta. Ambitioasa din fire, Becky isi pune in minte sa revigoreze emisiunea, asa ca gaseste solutia pe care ea o crede ideala: sa-l aduca pe legendarul prezentator Mike Pomeroy (Harrison Ford).

Scenariul l-a luat prin surprindere pe Michell: “Imi doream sa revin in America si sa fac un film care sa aduca bucurie unui numar mare de oameni, iar cind am citit scenariul i-am intuit acest potential imediat. Era bazat pe o lume reala si usor de recunoscut, cea a emisiunilor TV matinale, dar una mult mai seducatoare si mai interesanta decit imi inchipuiam eu. Personajele erau pline de umor, iar Becky Fuller iese in evidenta prin forta personalitatii si farmecului ei, reusind sa aduca acestui mix de personalitati cu care lucreaza succesul pe care si-l doreau cu totii.”

Odata aflati la bord McKenna, Ford si Michell, era clar ca proiectul se contura ca fiind foarte promitator, asa ca implicarea a inca doua nume a ridicat si mai mult nivelul: tinara vedeta in ascensiune Rachel McAdams si legenda marelui ecran, Diane Keaton.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.