Premiera: Maria Ta

Premiera: Maria Ta

Regizorul comediei Pineapple Express, David Gordon Green, va invita sa traiti regeste o aventura de mare clasa si umor intr-o lume fantastica, in Maria Ta.

Gen: Comedie /aventura Retail jobs

Cu: Danny McBride, James Franco, Natalie Portman, Zooey Deschanel, Justin Theroux, Toby Jones, Damian Lewis

Scenariul: Danny R. McBride & Ben Best
Regia: David Gordon Green
Durata: 94 min.

PREMIERA: 8 aprilie 2011

Regizorul comediei Pineapple Express, David Gordon Green, va invita sa traiti regeste o aventura de mare clasa si umor intr-o lume fantastica, in Maria Ta.

De-a lungul istoriei, legendele cu cavaleri au consacrat acte de vitejie infaptuite de cavaleri aratosi care salveaza fecioare in pericol, hacuiesc dragoni si inving raul. Dar in spatele multor eroi se afla uneori cate un frate mai mic si bun de nimic, ale carui unice fapte de bravura sunt sa nu-si incurce fratele viteaz, sa se fereasca de dragoni sau de rau, in general.

Danny McBride si James Franco fac echipa in Your Highness, unde aventurile sunt extrem de comice si unde fantasticul unei lumi de poveste este ingredientul principal al unor fapte nerusinat de curajoase. Este povestea a doi printi cu o misiune: ca sa-si salveze regatul, trebuie mai intai s-o salveze pe logodnica celui dintre ei care urmeaza sa urce pe tron.

Thadeous (McBride) si-a petrecut toata viata pana acum urmarind neputincios cum fratele sau mai mare, Fabious (Franco) castiga batalie dupa batalie, dar si inimile tuturor supusilor sai. Satul sa tot fie lasat deoparte – de la aventuri, adoratie, dar si de la succesiunea pe tronul regatului, Thadeous se hotaraste sa-si duca zilele tot intr-o petrecere, cu ierburi magice, bautura multa si fete usuratice. Dar cand cea care urma sa-i devina sotie lui Fabious, Belladonna (Zooey Deschanel), este rapita de vrajitorul diabolic Leezar (Justin Theroux), regele ii da nevolnicului Fabious un ultimatum: ori e barbat si-si ajuta fratele, ori dispare din fata lui pentru totdeauna.

De voie, de nevoie, Thadeous i se alatura lui Fabious. Cei doi pornesc la drum, iar in cale le apare o razboinica cum alta nu mai e, Isabel (Natalie Portman). Aceasta are, insa, planurile ei proprii de razbunare. Daca isi vor uni fortele, vor reusi oare impreuna sa scape de creaturi inspaimantoare, de tradatori nerusinati si sa salveze printesa? Va reusi, oare, Thadeous sa-si gaseasca curajul de erou adevarat, pentru a impiedica distrugerea regatului? Sau va ramane tot un las, urmarind nevolnic venirea unor noi vremuri cumplit de intunecate?

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri