Setari Cookie-uri

Premiera: Maria Ta

Regizorul comediei Pineapple Express, David Gordon Green, va invita sa traiti regeste o aventura de mare clasa si umor intr-o lume fantastica, in Maria Ta.

Pentru construirea unor decoruri s-a mers la The Paint Hall, o cladire impunatoare din celebrul complex Titanic Quarter din portul Belfast, unde cu ceva timp in urma se vopseau vapoare si unde s-a lucrat inclusiv la si mai faimosul Titanic; in prezent, cladirea este utilizata pentru filme si productii de televiziune.
Cit despre cascadorii, Franco si tovarasii sai, cavaleri de elita, s-au antrenat intens pentru a calari, a se lupta si a folosi armele, lucrand adesea alaturi de cascadorii care ii dublau, dar au luat si lectii de dans pentru scenele de nunta.

Minotauri goi-pusca si vrajitori “fumati”

MIKE ELIZALDE, colaborator vechi al lui Guillermo del Toro a fost cooptat pentru a realiza, impreuna cu echipa sa de la “Spectral Motion”, creaturile din film. Acestea trebuia sa fie si infricosatoare, dar si comice, iar Green recunoaste ca preferatul sau este Minotaurul gol-pusca si glumeste: “Am o presimtire ca, daca in copilarie parintii ma pedepseau pentru ca ma uitam la acest gen de filme, acum ma vor pedepsi pentru ca le fac.”

Pentru a-l crea pe Inteleptul Vrajitor care fuma iarba, Stuber, McBride si Gordon i-au cerut lui Elizade sa creeze ceva ce nu s-a mai vazut asa ca acesta a realizat o creatura care, atunci cind fuma, avea pe cap un soi de ciuperca din membrana ca de caracatita, care se umplea de fum.
Creatura a fost manevrata de papusarii Larry Odien si MARIO TORRES, JR. , impreuna cu Elizalde, iar replicile sale sunt unele din cele mai savuroase din film.

Pentru efectele vizuale necesare in postproductie au fost folosite serviciile prestigioasei companii multipremiate din Londra, Framestore, care au avut dificila sarcina de a crea mana cu cinci capete a lui Marteetee.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.