Setari Cookie-uri

Premiera: Maria Ta

Regizorul comediei Pineapple Express, David Gordon Green, va invita sa traiti regeste o aventura de mare clasa si umor intr-o lume fantastica, in Maria Ta.

James Franco a fost alegerea evidenta pentru rolul printului Fabious, fratele lui Thadeous. McBride mai lucrase cu el la Pineapple Express si stia ca este genul de actor care accepta sa forteze limitele. Franco, la randul sau, a fost incantat sa se reintalneasca cu cei doi:

“Lucrez foarte bine cu David si Danny. Scenariul era amuzant si am avut o relatie de lucru care mi-a conferit incredere. Nici faptul ca am cantat pentru prima data intr-un film n-a stricat deloc! Acest film nu se ia in serios, nici in scenele de lupta, nici in peisajele mitologice, nici cand Fabious isi exprima dragostea pentru Belladonna, totul are un substrat de comedie. De aceea, publicul are o scuza sa nu ia totul prea in serios.”

Dar, inainte ca fratele curajos si cel mai putin curajos sa porneasca in aventura lor, realizatorii mai aveau nevoie sa gaseasca o razboinica sexy, un vrajitor instabil mental, o fecioara captiva intr-un turn si cativa nelegiuiti.

Pentru rolul frumoasei, dar fatalei razboinice Isabel, Green si Stuber au stiu de la inceput cine se potrivea perfect asa ca au convins-o pe Natalie Portman sa accepte rolul. Iata ce spune actrita: “Cand am citit scenariul, mi-am zis ca e cu adevarat o aventura, ba, mai mult, era extrem de amuzant si traznit. M-a entuziasmat ca s-au gandit la mine, pentru ca eu nu am mai jucat ceva similar.” Green explica ce aduce Portman personajului sau: “I-am luat imaginea adorabila de reviste de moda, iar ea ne-a aratat versiunea ei de fata rea, o Natalie gata oricand sa taie gatlejul cui o supara.”

Pentru cea de care se indragosteste Fabious, Belladonna, McBride si Green cautau o actrita care sa poata interpreta arhetipul tinerei naive care a fost inchisa intr-un turn de cand se stie, dar care sa poata si juca intr-o comedie, dar care sa aiba si voce...cam multe pretentii, nu-i asa? Zooey Deschanel jucase deja alaturi de Danny McBride in All the Real Girls si era exact genul cautat de cei doi, pentru a-i da viata Belladonnei. Deschanel spune: “Cred ca acest film e diferit fata de altele de gen pentru ca mixeaza indraznet comedia, filmul de epoca si nerusinarea limbajului. Este, clar, cel mai deocheat film in care am jucat vreodata, dar si unul din cele mai haioase. Este o comedie deocheata care e fidela epocii medievale, cu exceptia... limbajului.”
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.