Setari Cookie-uri

Premiera: Maria Ta

Regizorul comediei Pineapple Express, David Gordon Green, va invita sa traiti regeste o aventura de mare clasa si umor intr-o lume fantastica, in Maria Ta.

Despre productie

Conceptul pentru Maria Ta a luat nastere in 2001, pe cand Danny McBride si David Gordon Green lucrau la All the Real Girls. In pauzele de filmari, cei doi, prieteni de-o viata, isi spuneau unul altuia idei de filme traznite pe care isi imaginau ca aveau sa le faca intr-o buna zi.

Stuber, McBride si Green au vrut ca filmul lor sa aiba un stil inspirat de aventurile fantastice cu dueluri, vrajitori si printese intr-o lume mitica populata de creaturi ciudate, dar au adus ceva nou si istet genului traditional: niste numere muzicale, de ce nu?, umor si elemente intentionat anacronice, cum ar fi limbajul modern si licentios sau “iarba” pe care o fumeaza vrajitorul.

Thadeous este, asadar, un print las, egoist, anti-eroul suprem pentru fanii comediilor pentru adulti, un personaj cu substrat contemporan, al carui comportament este cat se poate de neprinciar; este lenes, cam betivan, fumeaza “iarba” cu golanii locului si agata cat de multe femei poate si totul i se pare ca i se cuvine, pentru ca e spita nobila. Pana cand tatal lui nu-l forteaza sa porneasca intr-o aventura, daca mai vrea sa mai locuiasca la curtea lui, Thadeous n-are nici o pretentie la tron.

Green isi explica decizia de a face un film inspirat de marile filme de aventuri fantastice, fara sa fie un derivat al acestora: “Din punctul meu de vedere, ca regizor, am facut un film de aventura care va va starni risetele tot timpul. Am vrut sa facem un film cu aventuri grozave si actiune nemaivazuta, dar care sa fie si extraordinar de comic.”

Casting pentru aventura

Inca de la inceput, Green a vrut ca distributia filmului sa fie compusa din actori care sa se muleze pe scenariul lui McBride si Best, fara sa fie obligatoriu actori de comedie, a vrut actori pe care publicul sa-i vada potriviti in roluri de epoca si care sa-i ofere lui McBride un contrast care sa genereze umor in situatiile nerusinate din film. Actorii alesi urmau sa aiba scene de actiune, dar si cu efecte speciale.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.