Odeon Home Entertainment lanseaza pe data de 13 iunie o serie de filme de colectie, disponibile pentru prima data pe DVD in Romania.

THE APARTMENT - APARTAMENTUL

Castigatorul a cinci Premii Oscar in anul 1960, inclusiv pentru cel mai bun film, Apartamentul este cea mai buna opera a legendarului scriitor/regizor Billy Wilder, plina de satira usturatoare si una dintre “cele mai bune comedii produse de Hollywood” (Newsweek).

WEST SIDE STORY – POVESTE DIN CARTIERUL DE VEST

Acest musical electrizant, castigator a zece premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film, prezinta drama fara varsta a lui Romeo si a Julietei pe fundalul unui conflict intre gasti in New York-ul anilor 1950.

VIVA ZAPATA!

Viata si epoca legendarului revolutionar mexican Emiliano Zapata sunt transpuse pe ecran in puternica productie a lui Darryl F. Zanuck dupa un scenariu de John Steinbeck.

IT'S A MAD, MAD, MAD, MAD WORLD - O LUME NEBUNA, NEBUNA, NEBUNA

Spencer Tracy se afla in fruntea unei distributii amuzant de nebuna formata din cei mai mari actori de comedie de la Hollywood (Milton Berle, Sid Caesar, Buddy Hackett, Ethel Merman, Mickey Rooney, Dick Shawn, Phil Silvers, Terry-Thomas si Jonathan Winters). Nominalizat la sase premii Oscar, O lume nebuna, nebuna, nebuna este “o experienta de lung metraj exploziva” (Variety)!

THE MISFITS - INADAPTATII

Regizat excelent de John Huston (Soimul Maltez) dupa un scenariu al castigatorului Premiului Pulitzer, Arthur Miller, Inadaptatii este o “drama experimentala si emotionanta” (Film Daily) plina de sinceritate, intensitate si stralucire poetica pura.

AN AFFAIR TO REMEMBER - O AVENTURA DE NEUITAT

In aceasta poveste de dragoste emoționanta si amuzanta nominalizata la patru PREMII OSCAR, CARY GRANT si DEBORAH KERR se intalnesc pe un pachebot si se indragostesc profund. Desi fiecare este logodit cu altcineva, stabilesc sa se intalneasca peste sase luni pe Empire State Building daca sentimentele lor nu se schimba in tot acest timp.

MILLER’S CROSSING – RAZBOI IN SANUL MAFIEI

Realizatorii Joel si Ethan Coen (S-a furat Arizona, Fargo) creeaza o viziune complexa si grafica asupra lumii mafiote in timpul Prohibitiei si prezinta o lume fascinanta plina de ucigasi si raufacatori.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: