Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Weekendul e plin de petreceri. Dupa Valentine's Day, toata lumea vrea sa mearga in club si sa danseze: dj-ii mixeaza pentru voi in Tralala, in Fabrica si in Studio Martin. Joi poti merge la o expozitie de arta contemporana sau la o dezbatere in Club A, iar sambata nu rata targul vintage din Goblin – au un dress code simpatic rau.

Rezervarile la concert se pot face la numarul de telefon 021.206.62.61. Pretul biletului este de 25 de lei, intreaga suma stransa urmand a fi oferita doctorului Florin Fanea. De asemenea, cei care doresc il pot sprijini donand in conturile deschise la BCR, sucursala Izvor Bucuresti, pe numele FLORIN FANEA:
Euro – RO66 RNCB 0081 0357 5974 0002
Lei – RO93 RNCB 0081 0357 5974 0001
Donatiile se pot face si online, prin PAYPAL : Cont PayPal : fanea_florin18@yahoo.co.uk
Mai multe informatii se pot gasi pe www.florin-fanea.blogspot.com


4. Trupa byron lanseaza albumul "Perfect" pe 17 februarie la clubul The Silver Church

Joi seara, pe 17 februarie, incepand cu ora 22.00 in clubul bucurestean The Silver Church trupa byron va lansa cel de-al treilea album de studio, intitulat "Perfect". Acesta va contine un numar de 16 reorchestrari si adaptari ale unor piese romanesti cunoscute, interpretate in premiera in varianta byron. Invitati speciali cu ocazia evenimentului vor fi cei de la trupa Grimus.

"Totul a pornit de la o provocare: cand am infiintat trupa i-am promis managerului nostru, mai mult in gluma atunci, ca al treilea album va fi in limba romana. Apoi ne-am dat seama ca ar fi pretextul ideal pentru ceva ce ne doream de mult – sa le multumim, intr-un fel, celor care ne-au inspirat de-a lungul timpului pe acest drum al muzicii. Perfect este, asadar, un soi de tribut adus lor. Dincolo de asta, putem spune ca Perfect este cel mai indraznet lucru pe care l-am facut pana acum, atat prin concept cat si prin executie. Lista de invitati este foarte mare si o sa aveti surpriza sa vedeti alaturi de noi cateva nume foarte cunoscute. Daca faci un pas in spate sa te uiti cati oameni au fost implicati in acest proiect, de la compozitori la interpreti si colaboratori, e extraordinar," declara Dan Byron, solistul trupei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.