Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Weekendul e plin de petreceri. Dupa Valentine's Day, toata lumea vrea sa mearga in club si sa danseze: dj-ii mixeaza pentru voi in Tralala, in Fabrica si in Studio Martin. Joi poti merge la o expozitie de arta contemporana sau la o dezbatere in Club A, iar sambata nu rata targul vintage din Goblin – au un dress code simpatic rau.

Biletele, in valoare de 30 de lei (intrare la concert) sau 45 de lei (intrare plus CD inclus) sunt distribuite exclusiv prin reteaua Eventim in magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Humanitas, Carturesti si online pe site-ul www.eventim.ro. Numarul biletelor este limitat la 700 de locuri. Jurnalistii interesati de acreditari de presa sunt rugati sa trimita un e-mail la adresa pr[at]byronmusic.ro.

Pentru a dezvalui lista pieselor prezente pe album, cei de la byron au lansat jocul byromania 2. Participantii care descopera pana pe 4 februarie titlurile si interpretii originali ai pieselor, incifrate in cele 16 niveluri ale jocului, vor putea castiga prin tragere la sorti unul din cele 20 de CD-uri "Perfect" personalizate cu dedicatii si autografe din partea trupei. Jocul byromania 2 poate fi jucat gratuit online la adresa www.byronmusic.ro/byromania2.

Site oficial: http://byronmusic.ro
Facebook: http://facebook.com/byronmusic
Myspace: http://myspace.com/byronmusicspace
Componenta trupei byron: Dan Byron (voce, chitara acustica, flaut), 6fingers (clape, chitara acustica, voce), Costin Oprea (chitara electrica), Dan Georgescu (bass) si Marcel Moldovan (tobe).

5. Joi, 17 feb, Party @ Kulturhaus, ora 22:00

Ich Liebe Das Kombinat Party – Eine Grosse Debandaden, o nouă serie de petreceri ce are loc in fiecare seara de joi.

Eintritt frei (Intrarea este libera)

6. Joi, Tomasan & Vrt @ Tralala, ora 22:00

Un cuplu devenit celebru in ultimii doi ani, mixeaza diferite stiluri, trecind prin breakbeat, electro, funk, house, hip-hop.

Adresa: str. Lipscani, nr. 43


Vineri, 18. 02

1. CONCERT PHOENIX @ Hard Rock Cafe

Pe 18 februarie legendara trupa Phoenix va sustine la Hard Rock Cafe un concert special in care veti putea asculta cele mai frumoase cantece in engleza ale trupei, cat si cover-uri celebre, sub titulatura “PHOENIX ROCKS”. Nicolae Covaci va canta melodii ale unor artisti si formatii internationale dragi sufletului lui: Bob Dylan, The Doors si The Beatles. Fanii vor avea ocazia sa vada trupa Phoenix intr-un altfel de concert, intr-o locatie incarcata de istoria muzicii rock.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.