Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Weekendul e plin de petreceri. Dupa Valentine's Day, toata lumea vrea sa mearga in club si sa danseze: dj-ii mixeaza pentru voi in Tralala, in Fabrica si in Studio Martin. Joi poti merge la o expozitie de arta contemporana sau la o dezbatere in Club A, iar sambata nu rata targul vintage din Goblin – au un dress code simpatic rau.

Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza:
Categoria 1 (cu loc): 70 RON
Categoria 2 (fara loc): 50 RON


2. Vineri, 18 feb - 14 Mar 2011, expozitie "Figure in, Figure Out" @ LC Foundation – Centru de Arta Contemporana

"Figure In, Figure Out" este un proiect amplu, care la prima sa editie prezinta 22 de artisti tineri, reprezentativi pentru ceea ce s-a considerat a fi un "al doilea val figurativ" romanesc.
Daca fluxul picturii figurative romanești din perioada postcomunista a atins un maximum la debutul anilor 2000 și a creat "un prim val", cel "de-al doilea val" (așa cum ne-am permis sa-l denumim) este reprezentat de artisti care s-au afirmat dupa aceasta perioada sau, mai precis, in intervalul 2005-2010.

Curator: Simona Vilau
Artisti: George Anghelescu, Traian Boldea, Irina Broboana, Codruta Cernea, Mihail Coșuletu, Amalia Dulhan, Paul Hitter, Adriana Horga, Ioana Joa, Florin Pantilimon, Adrian Popescu, Adrian Preda, Lea Rasovszky, Bogdan Rata, Cristian Raduta, Radu Rodideal, Sevan Szekely, Stefan Ungureanu, Ioana Ursa, Simona Vilau, ZANGA, Mihai Zgondoiu.

Adresa: Calea Victoriei 25, etaj 1
Program de vizitare: luni – duminica 13:00 – 19:00

Vineri, 18 februarie 201, Grimus @ Laptaria lui Enache, dupa ora 22:00

Grimus, formata din Cristian Csapo (chitara), Bogdan Mezofi (voce), Lehel Kiss (clape), Titus Vadan (bass), Vali Rauca (chitara), Tamas Adorjani (tobe) - este o formatie de rock alternativ din Cluj-Napoca, infiintata in anul 2005.


Sambata, 19.02

1. targ Vintage Session @ Goblin, ora 11:00

Targ de haine si accesorii, vintage, handmade, designer...

Dress code: crazy vintage
Intrarea este libera

Adresa: Smardan 30 (vis-a-vis de Suburbia)

2. Sambata, Love Sensation@ Studio Martin, ora 23:00

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.