Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Weekendul e plin de petreceri. Dupa Valentine's Day, toata lumea vrea sa mearga in club si sa danseze: dj-ii mixeaza pentru voi in Tralala, in Fabrica si in Studio Martin. Joi poti merge la o expozitie de arta contemporana sau la o dezbatere in Club A, iar sambata nu rata targul vintage din Goblin – au un dress code simpatic rau.

Love Sensation Djs Remember este un concept de petrecere care nu mai are nevoie de nicio prezentare, cea mai buna muzica electronica din ultimul deceniu, mixata de cei mai buni artisti romani. Studio Martin va fi din nou gazda acestui eveniment cu traditie pe scena muzicii electronice, sarbatorind editia cu numarul 7 alaturi de cei mai indragiti dj, Pagal, Kool si Optick.

warm-up: Ilau

Intrarea va fi gratuita pentru fete pana la 00.00

Love Sensation Djs Remember ...Groove is in the heart!

3. Sambata, 19 feb, ORA 22.30 – CONCERT MIRCEA VINTILA & BRAMBURA @ Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe va asteapta sambata, 19 februarie, la o seara de poveste alaturi de Mircea Vintila si Brambura. Iubitorii de folk sunt invitati sa urce "Toti intr-o barca", alaturi de "Madama de pica" si sa fredoneze "Opere si operete" pana dupa miezul noptii. Pretul unul bilet la concert este de 25 de lei.
Eveniment sustinut de Europa FM.


Duminica, 20.02

1. Dan Basu & Igu @CONTROL

Pentru cei dintre voi care vin in CONTROL in fiecare duminica pentru a se lasa surpinsi de muzica pe care Dan Basu si invitatii sai v-o ofera, Dan pregateste o mare surpiza!!!

Cristian Vasile, aka Igu, pe care il cunoastem cu totii datorita feeder.ro, vine pe 20 februarie, de la 10 p.m., sa i se alature lui Dan Basu la pupitrul de dj din partea din fata a clubului Control- Front Control...cum ii spunem noi-.
Intrarea este libera.

Be there!

2. Tim "Ripper" Owens va concerta duminica, 20 Februarie, la Kulturhaus (Bucuresti)

Tim "Ripper" Owens va concerta duminica, 20 Februarie, ora 19:00, in clubul bucurestean Kulturhaus.
Evenimentul face parte din turneul „Screaming Through The East" ce cuprinde trei orase din Romania: Odorheiu-Secuiesc, Sibiu si Bucuresti.

3. Duminica, Norzeatic & Khdja @ Fabrica, ora 21:00

Concertul are loc intr-o formula extinsa: Electric Brother @ Bas, Tavi Scurtu @ Tob, Mihai Iordache @ Saxofon, Alex Anastasiu @ Vibrafon

Adresa: str. 11 Iunie 50 (langa parcul Carol)

4. Duminica, 20 feb, Star for a minute, karaoke party @Music Hall, ora 21:00

Karaoke live cu trupa Everplay. Se filmeaza, iar interpretul va primi un DVD la sfarsitul serii.

Intrarea: 10 lei; Rezervari: 0736.941.655
Adresa: str. Nicolae Titulescu 171

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.