Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Se apropie weekend-ul si simti tot mai mult cum ai nevoie de o pauza de la cotidian si de la munca.

Se apropie weekend-ul si simti tot mai mult cum ai nevoie de o pauza de la cotidian si de la munca. Pentru ca stim ca iti place sa iesi in oras alaturi de prietenii tai, ti-am pregatit o lista cu ce poti face la acest sfarsit de saptamana. Tu iti alegi ce iti place, iti suni toti apropiatii si mergeti sa va distrati!

Joi 15 Martie


1) CONCERT CORTEZ

Pregateste-te pentru week-end cu cea mai buna stare de spirit! Vino la Hard Rock Cafe joi, 15 martie, si bucura-te alaturi de prietenii tai de o seara de coveruri in stil CORTEZ! Ioan Oprea Cortez (voce), Peter Sarosi (clape), Laszlo-Orth Hunor (chitara), Florin ’Pefi’ Pop (tobe) si Mircea ’Burete’ Preda (bass) vor interpreta piese din impresionantul lor repertoriu ce atinge zone rock (de la Metallica la Red Hot Chilli Peppers), pop rock (de la U2 la Bryan Adams) si rock’n’roll (de la Elvis la The Beatles).

Pretul unui bilet la concert este de 25 lei.

2) Piesa de teatru "Inca-i bine!"

Dupa ce a debutat cu succes in dramaturgie cu spectacolul „Cinci femei de tranzitie", Rodica Popescu Bitanescu, interpreta si regizoare, ne ofera o noua incursiune la fel de incitanta si de acida in cotidian.


Cu verva, cu haz, dar si cu o unda de gravitate, dialogurile dezvaluie atitudini si comportamente confruntate cu subiecte „la zi" dintre cele mai variate: de la succesul agramatilor in afaceri, la stupiditatea emisiunilor de televiziune, de la dependenta de calculator, la mediocritatea clasei politice, de la hrana ecologica, la salvarea constiintelor prin credinta, etc.


Un spectacol avand toate sansele sa se joace, ani de-a randul, cu sali pline.

Regia: Rodica Popescu Bitanescu
Durata spectacolului: 1 ora si 40 minute
Pauza: nu
Pret bilete: 23 lei; 10 lei


3) Camera Sambo >> Brennan Green & Bogman

Dupa celebra sesiune de la Hotel Triumf de acum 2.5 ani , Brennan Green revine in Bucuresti ca invitat special in editia de joi 15 martie a seriei Camera Sambo.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.