Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Se apropie weekend-ul si simti tot mai mult cum ai nevoie de o pauza de la cotidian si de la munca.

Durata spectacolului: 2 ore si 15 minute

Pret bilete: 50 lei, 40 lei, 16 lei


Sambata 17 Martie

1) CONCERT MA RIA RADU

Maria Radu, una dintre cele mai bune voci din Romania, revine pe scena din Hard Rock Cafe. Fosta solista a trupei Van Noizz, care a avut numeroase colaborari cu formatii precum Directia 5, Vank, Blazzaj, a devenit cunoscuta cu hiturile 'Pas cu pas', 'Langa inima mea, vine inima ta', 'M-am indragostit un pic', etc. Pentru concertul din Hard Rock Cafe, artista a pregatit un show dinamic, cu piese din repertoriul propriu (Zbor, Miss Everything, Too Late for You, Dorul), dar si cover-uri celebre.

Pretul unui bilet este de 25 lei.

2) Piesa de teatru "Egoistul"O piesa autobiografica, o viziune lucida, putin cinica, despre viata si moarte, despre iubire si casnicie, despre parinti si copii, despre sanatate si boala, despre prietenie, egoism si generozitate. Si despre teatru si dramele lui contemporane. Un umor exploziv, o replica stralucitoare si o eleganta verbala rar intalnita.
Regia: Radu Beligan

Durata spectacolului: 2 ore

Pauza: nu

Pret bilete: 50 lei, 40 lei, 16 lei (randul 8, sect. B + C)

3) Tuborg Sound prezinta PARTIZAN @ Club Control

Sambata, 17 martie, pe inserat, trupa PARTIZAN revine pe scena din Control intr-o noua formula. Baietii ne promit o seara minunata cu distractie si voie buna. Concertul va fi completat de o petrecere cu un playlist pe masura - The Greatest Alternative Parade, by Leo.

Open doors: 21:00
Intrare: 15 lei

Duminica 18 Martie

1) Piesa de Teatru "S-a sfarsit cum a-nceput"

O comedie bufa despre cum se alege praful de o casa.


Intr-o Irlanda de odinioara, un sot si o sotie fac schimb de roluri timp de o zi pentru a hotari cine e mai nefericit: barbatul cu muncile lui agricole sau femeia cu treburile ei casnice? Lizzie pleaca la camp, iar lenesul ei sot, Darry, insotit de Barry cel natang, ajung sa demoleze casa de care trebuiau sa se-ngrijeasca. Dezastrul pe care il produc ni-i evoca pe marii comici vestiti Stan si Bran. O farsa spumoasa ce patineaza intre absurd si sublim.


Durata spectacolului: 1 ora si 40 minute

Pauza: nu

Pret bilete: 30 lei, 25 lei, 16 lei, 6 lei

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.