Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Se apropie weekend-ul si simti tot mai mult cum ai nevoie de o pauza de la cotidian si de la munca.

Brennan a fost partenerul lui Bogman de rezidenta la party-ul de duminica de la Apt / New York timp de aproape 2 ani, a fost unul dintre catalizatorii originali pentru unii gen Prins Thomas si Lindstrom si probabil a atins un numar record de aparitii la Beats in Space.



DJ, producer and mix engineer Brennan Green is associated with a number of current styles of dance music – house, disco, leftfield, cosmic, baleric, post punk, electrofunk etc.– but no fashion or sub-sub-genre adequately describes Green's trademark sound.

Intrarea este libera.

Vineri 16 Martie

1) SUIE PAPARUDE @ Club Control

Warm-up by Calin / After-party by Cliza.


Daca vrei sa te reactivezi inainte de weekend , vino la Control sa fii martorul si protagonistul unui live act demential marca Suie Paparude.
Get ready to be surprised!


Petrecerea continua pana in zori!


Intrare concert: 15 lei


Intrare in club: 5 lei (ora 22.00- 00.00)
10 lei (dupa ora 00.00)

2) KARAOKE STAR

In fiecare seara de vineri, de la ora 21:00, Hard Rock Cafe te asteapta sa ridici o sala intrega in picioare cu talentul tau de interpret. Urca in lumina reflectoarelor si poti alege sa fii ce superstar doresti – Robbie Williams, John Lennon, Madonna, Michael Jackson, Jon Bon Jovi sau orice alt artist pe care il indragesti. Arata tuturor ca esti facut pentru a fi pe scena si vei pleca nu doar cu premii, ci si cu o multime de fani!

Intrarea la serile de Karaoke este libera.

3) Piesa de Teatru "Sinucigasul"

O comedie amara pe care au vrut s-o puna in scena mari regizori ca Meyerhold si Stanislavski, dar pe care a interzis-o insusi Stalin. Urmarea? Autorul, un scriitor de geniu, a fost deportat in Siberia si condamnat sa ramana un anonim. Dupa moartea sa, aceasta piesa i-a adus dramaturgului celebritatea internationala. Sinucigasul se joaca astazi peste tot in lume, relansand o intrebare dramatica: viata are sens?


Regia: Felix Alexa

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.