Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

A venit primavara! Incet, incet ne apropiem de Paste si evenimentele pentru aceasta sarbatoare incep sa isi faca simtita prezenta. Avem pregatite prentru voi piese de teatru, party-uri si plimbari interesante prin Cismigiu.

Duminica 8 aprilie

1) CISMIGIU PAELLA & SANGRIA

Cismigiul e cel mai frumos si pitoresc parc din Bucuresti. Iar noi suntem la doi pasi de el! Asa ca ne-am gandit sa va invitam din nou duminica la o gustare spaniola de seara care sa mearga la fix dupa o plimbare lunga in parc!

Vom pregati incepand cu ora 18.00 un bufet all-you-can-eat cu sase feluri de paella, sangria la discretie si muzica live! Pretul e de 50 de lei de persoana!

Va rugam sa va rezervati locul din timp! Telefon: 021 311 80 27, 0721 38 49 83


2) Piesa de teatru "Omul cu martoaga" de George Ciprian

O comedie clasica romaneasca, amestec de satira, idealism si gravitate, in care eroul, un modest arhivar, este mistuit de pasiunea pentru cai si, dintre ei, de cea mai jalnica martoaga. Sa crezi cu fanatism in visul tau, striga peste ani personajul lui George Ciprian, ca un Don Quijote de secol trecut. Astazi, intr-o lume care nu mai crede in miracole, dar are atata nevoie de ele, eroul lui George Ciprian e simbolul umanitatii umilite, insa invingatoare prin forta unui destin exemplar, iar martoaga sa, cu incheieturile la fel de elastice ca la premiera din 1927, continua sa ne tulbure.

Citește și:

Teatrul National Roman

Durata spectacolului: 2 ore si 10 minute

Pauza: da

Pret bilete: 40 lei; 16 lei (elevi, studenti, pensionari)

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.