Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

A venit primavara! Incet, incet ne apropiem de Paste si evenimentele pentru aceasta sarbatoare incep sa isi faca simtita prezenta. Avem pregatite prentru voi piese de teatru, party-uri si plimbari interesante prin Cismigiu.

A venit primavara! Incet, incet ne apropiem de Paste si evenimentele pentru aceasta sarbatoare incep sa isi faca simtita prezenta. Avem pregatite prentru voi piese de teatru, party-uri si plimbari interesante prin Cismigiu. Este cald, copacii infloresc si soarele incepe sa incalzeasca tot mai puternic. Aduna-ti prietenii langa tine si bucurati-va impreuna de un weekend calduros si relaxant, dar sa nu uitati ca mereu este loc si pentru distractie! Have fun!

Joi 5 aprilie

1) SMIRNOFF FLAVOUR PARTY

Se apropie weekendul si ne-am gandit sa sarbatorim asta in fiecare joi incepand cu ora 22:00, cu o petrecere speciala si un playlist diversificat: Parazitii, Guess Who, Spike, Zale, Cypress Hill, DMX, Busta Rhymes, Eve, Kelis, The Black Eyed Peas, The Roots, Bob Marley, Tanya Stephens, Patrice, El Negro, Suie Paparude, Fat Boy Slim, Beastie Boys, Moby, Groove Armada, Parov Stelar, Red Hot Chilli Peppers, Kings of Leon, Coldplay, Killers, Blur, The Prodigy, Pendulum, Chase and Status, Dub FX and many more.
Revenge Club, Adresa: str. Selari 9-11 ( Curtea sticlarilor ), Telefon: 0722.331.226

Citește și:

2) STUDENT PARTY @ Opium Stage

PIUM STAGE CLUB te invita in fiecare JOI , orele 22:00, la STUDENT PARTY !! Un party studentesc cu preturi pe masura ! Cele mai tari hit-uri vechi si noi remixate de KRISZZ DJ !!!
Info & REZERVARI la numarul de telefon : 0720.681.202
Adresa: Pasaj Macca-Villacrosse,Calea Victoriei 16-20

3) Piesa de teatru "Baiatul din ultima banca" de Juan Mayorga

Un profesor de liceu corecteaza lucrarile pe care le-a dat elevilor sai, lucrari cu titlul „Cum mi-am petrecut ultimul weekend". Fiecare lucrare i se pare mai proasta decat precedenta. Pana ii cade in mana lucrarea baiatului cel tacut, care sta in ultima banca. Profesorul o citeste de cateva ori, ca sa fie sigur ca nu-l insala ochii. Pornind de la aceasta compunere surprinzatoare, intre adult si tanar se creeaza o legatura deopotriva profunda si primejdioasa. Periculoasa pentru ei si pentru cei din jurul lor.

Citește și:

Baiatul din ultima banca este o piesa despre maestri si discipoli; despre parinti si copii; despre oameni care au vazut prea mult si oameni care invata sa priveasca. O piesa despre placerea de a te amesteca in vietile altora si despre riscul de a confunda viata cu literatura. O piesa despre cei ce aleg ultima banca: aceea de unde se vad toate celelalte. Juan Mayorga

Teatrul National Roman, Sala Amfiteatru
Durata spectacolului: 2 ore
Pauza: nu
Pret bilete: 40 lei; 30 lei; 16 lei (elevi, studenti, pensionari)

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.