Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

A venit primavara! Incet, incet ne apropiem de Paste si evenimentele pentru aceasta sarbatoare incep sa isi faca simtita prezenta. Avem pregatite prentru voi piese de teatru, party-uri si plimbari interesante prin Cismigiu.

4) Party caritabil de Paste: RABBEATS

Safe House, Popa Nan, nr. 82bis, Bucuresti
Line-up: Rotopercutor/Minus/Heion/VRT/that couch funk collective
Visuals by: COSX
Avem asa:For the selfish selectie eclectica de disco, house, beats etc / preturi timide si cocktailuri indraznete, punch, turta dulce, bomboane & co.
For the selfless fiecare este incurajat sa aduca un cadou pricopseala va fi indrumata catre mai multe centre sociale pentru copii

Intrare: 7 lei Ora 22.00
*Atat the selfless cat si the selfish sunt asteptati cu cat mai multe hainute, jucarii, carti, etc. ce vor fi donate, impreuna cu toate beneficiile obtinute, copiilor din centrele Sf. Maria (Singureni, jud. Giurgiu), Sf. Vasile, Sf. Spiridon si Sf. Macrina (Bucuresti).

Vineri 6 Aprilie

1) Maxim Belciug lanseaza “Incantari”

Maxim Belciug se intalneste cu iubitorii muzicii la Institutul Cultural Roman (Aleea Alexandru 38) pentru un concert prilejuit de lansarea noului sau CD de chitara solo. Sunetul limpede si rafinat al chitarei contureaza un univers eclectic, pe care Maxim Belciug il justifica astfel: “Pentru mine,muzica este o metafora a virtutilor morale. Ea trebuie sa duca ladragostea pentru tot ce este bun, drept si frumos. In cazul meu – daca-mi permiteti o rasturnare socratica – muzica este filozofia cea mai inalta.

Citește și:

Spatii, veacuri, simtiri si idei felurite ce “se-ntrec in cantari” spre luminarea mintii si inaltarea sufletului!”
Concertul de lansare a “*Incantarilor”* are loc vineri, 06 aprilie 2012, ora 19.00, la Institutul Cultural Roman (Aleea Alexandru 38).
Intrarea este libera.

2) Revenge Time

Vineri e timpul sa ne razbunam pe toate neplacerile din timpul saptamanii si sa trantim o petrecere ce ar trebui trecuta in dictionar. Fara fite, doar prieteni care beau o bere (doua, sapte, noua) si danseaza pe cele mai noi hituri, dar si pe muzica ce a ocupat primele locuri in anii 60, 70, 80 si 90. DJ Mammouth se ocupa de tot.
Intrarea este libera. REZERVARI (pana vineri ora 17:00 ) – 0722.331.226

3) Generatia cu cheia la gat

Daca ai copilarit in anii 80-90, atunci esti de al nostru!
Hai sa ne distram impreuna la PETRECEREA GENERATIEI CU CHEIA LA GAT!
De la ora22:30 in clubul Planters din Bucuresti.
Fie ca te-ai plictisit de aceleasi melodii de club, fie ca n-ai mai fost demult la o petrecere misto ori esti doar nostalgic si vrei sa retraiesti clipe de altadata, “Petrecerea Generatiei Cu Cheia La Gat” este pentru tine!

Nu bombaiala, nu bumtzi-bumtzi. Doar muzica cu care am crescut si am petrecut cei mai buni ani!
Unde? CLUB PLANTERS, Mendeleev Nr. 8, Bucuresti

Citește și:

4) Road movies si campioni la breakdance la ShortsUP

O noapte la Opera cu FILME SCURTE si DANS. Asa se poate rezuma experienta evenimentului ShortsUP In miscare ce va avea loc vineri, de la ora 22.00. Scurtmetrajele prind viata si ritm pe cea mai spectaculoasa scena nationala, cea a Operei din Bucuresti. Detaliile despre eveniment se afla pe www.shortsup.ro. Va multumim si, ca intotdeauna, va invitam la ShortsUP!

ShortsUP aduce in atentie luna de luna cele mai valoroase scurtmetraje din lume intr-o platforma de expunere unica, ce imbina filmul scurt cu artele conexe cinematografiei.

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.