Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

A venit primavara! Incet, incet ne apropiem de Paste si evenimentele pentru aceasta sarbatoare incep sa isi faca simtita prezenta. Avem pregatite prentru voi piese de teatru, party-uri si plimbari interesante prin Cismigiu.

Sambata 7 Aprilie

1) Atelier de Balet pentru Adulti
Attitude Ballet Studio va invita sambata, 7 aprilie sa dansam, sa ne relaxam si sa ne bucuram intr-un mod aparte. Atelierul este deschis tuturor celor ce au incercat, practicat sau doar sunt curiosi ce se intampla la orele de Balet pentru Adulti.

Vom forma doua grupe, cea pentru incepatori unde ii asteptam pe cei ce vor sa descopere avantajele baletului clasic si beneficiile in urma unui astfel de curs si bineinteles grupa destinata celor ce au mai participat la cursuri de Balet pentru Adulti.Atelierul are 2 serii, sambata de la orele 11.00 sau de la 16.00. In fiecare serie se vor forma cele doua grupe, cea de incepatori si cea de intermediari/ avansati. Locurile unei grupe sunt limitate pentru a ne ocupa atent de fiecare participant. Pretul atelierului este de 50 Ron/persoana.

Citește și:

Participarea la Atelierul de Balet pentru Adulti se face doar pe baza de rezervare.
Ne puteti scrie la adresa contact@attitudeballet.ro sau telefona la numarul 0742219599.
Bucuresti, Attitude Ballet Studio Maria Rosetti 33

2) Piesa de teatru "Scara pisicii" de Katalin Thuróczy

Scriitoare maghiara prezenta pe scenele din intreaga Europa, Katalin Thuróczy revine in Romania, dupa succesul „joi.megajoy" de la Teatrul Odeon, cu un nou spectacol, in regia Irinei Popescu - Boieru.
O piesa cu si despre femei, a carei autoare evita cliseele feministe, vorbind despre dragoste si casatorie intr-o savuroasa maniera cinica. Un spectacol in care femeile se vor regasi, macar partial, in cele doua eroine, dar unde barbatii vor refuza categoric sa se recunoasca in personajul masculin absent.
O tragi-comedie cu accente politiste si final neasteptat, un text plin de suspans despre un joc de-a soarecele si pisica, in care se disputa inima aceluiasi barbat.

Citește și:

Teatrul National Roman
Durata spectacolului: 1 ora si 15 minute

Pauza: nu

Pret bilete: 23 lei

3) Flower Power Saturday @ Club Planters

Pssst! Ai vazut ca a venit primavara, da? E cazul sa dam o petrecere in cinstea florilor si a sarbatoritilor de Florii! Incepand cu ora 23:00ne adunam la Club Planters ca sa o intampinam cum se cuvine! Hai sa petrecem impreuna o seara de neuitat! Pune-ti o floare in par ca in San Francisco, poart-o la palarie sau la rever si simte-te liber pe acordurile muzicii din Planters! Ne propunem sa fie memorabil ca un Woodstockpe ritmuri moderne si sa ai ce povesti dupa aceasta noapte!

Purtati nume de floare? Florin, Flori, Brandusa, Violeta… Aveti parte de reduceri la pachetele de bauturi sau cadouri de la barmanii nostri! Unde? CLUB PLANTERS, str Mendeleev Nr. 8, Bucuresti
Dress code: flori sau palarii!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.