Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Afara este cald, imediat se termina saptamana si ne indreptam catre un weekend prelungint pentru ca se apropie 1 mai. Noi iti oferim cateva evenimente de weekend dintre care poti alege, iar tu trebuie sa-i aduni pe cei dragi langa tine si sa va distrati.

4) Norzeatic si Khidja Live Band Avant'n'Gard

Dupa concertul de lansarea a albumului „Caravana PM:AM”, Norzeatic si Khidja vin pe scena clubului Control cu un nou concept de show. Alaturi de Norzeatic, Rusu si Flore vor performa Tavi Scurtu (baterie) si Florian Mikuta (keyboards).

Evenimentul face parte din turneul de promovarea a noului album, al doilea dupa „AICI ACUM”. In seara concertului din Control se vor vinde cd-uri la preturi promotionale. „Caravana PM:AM” ajunge sambata, 28.04 si la Cluj, in Flying Circus Pub.

Opening act: Avant'n'Gard (live improv'). Este vorba de un spectacol care se anunta ca surpriza atat pentru publicul spectator, cat si pentru performeri.

Intrare: 15 lei
Open doors: 22.00

Sambata 28 Aprilie

1) Indie Invasion by Leo SZIGET FESTIVAL OFFICIAL PARTY
TOMBOLA: castiga 2 abonamente pt intreg festivalul (6 - 13 august 2012)!
va invitam la o editie speciala a party-ului INDIE INVASION, o seara dedicata SZIGET FESTIVAL 2012.

Citește și:

Leo va pregateste un set-list adecvat, presarat cu hit-urile trupelor care vor aparea anul acesta pe scena festivalului din Budapesta ( The Stone Roses, Placebo, The Vaccines, Two Door Cinema Club, The Killers, The Horrors si multi altii ) si multe alte surprize.

Cei prezenti la petrecere au sansa de a castiga 2 abonamente la Sziget Festival 2012. Tragerea la sorti se va face pe ringul de dans pana la ora 4 a.m.!

Party all night long!

Intrare:

5 lei (22:00 - 00:00) + bilet tombola, 10 lei, un shot de tequila inclus + bilet tombola ( 00:00 - 04.00)

!!! Nu uitati ca biletele cu pret redus pentru Sziget Festival se mai pot achizitiona doar pana la sfarsitul lunii aprilie! Mai multe detalii despre eveniment si bilete : www.szigetfestival.ro


2) The Mahones

Jameson Live Music prezinta un concert irish-folk/punk-rock cu trupa The Mahones.Atmosfera de warm up si after party-ulvor fi asigurate de DJ Hefe.

Citește și:

The Mahones sunt formatia favorita de irish punk a Canadei, care s-a format in 1990 intr-un Irish Pub din Kingston. Ideea a fost a irlandezului Finny McConnel si a mentorului sau Barry Williams care au vrut sa formeze un mix intre The Clash, The Pogues, The Who, Shane MacGowan and The Popes, The Waterboys, Husker Du, The Dubliners, Social Distortion si The Replacements, dar si un nume care sa rimeze cu The Ramones.

Pretul unui bilet de intrare este de 15 ron, in schimbul careia se primeste si o bautura Jameson.Biletele se vor gasi numai la intrarea in club, in ziua concertului. (Club Fabrica, ora 21:00)

3) CONCERT AMBRA MARIE
Ambra Marie, finalista XFactor 2009 in Italia si castigatoarea Premiului Industriei Muzicale pentru "cel mai spectaculos debut", vine sambata, 28 aprilie, de la ora 22:30 la Hard Rock Cafe pentru un nou spectacol 100% rock.

Citește și:

Succesul de care tanara artista se bucura in ultimii ani nu se datoreaza numai talentului sau de interpreta, ci si mentorilor pe care aceasta i-a avut in cei 12 ani de cariera muzicala - Ambra Marie a lucrat cu maestrul Giovanni Guerini, profesorul celor trei mari tenori Carreras, Domingo si Pavarotti, si colaborator al lui Lenny Kravitz, Brian Adams si Natalie Imbruglia. Printre personalitatile care au influentat cariera muzicala a artistei si au contribuit la lansarea celui mai recent material semnat Ambra Marie se numara si producatorul Steve Lyon, nimeni altul decat producatorul lui Paul McCartney si al trupelor Depeche Mode si The Cure.

Biletele la concert sunt in valoare de 35 lei si se pot achizitiona prin intermediul site-ului www.bilete.ro, de la oficiile Postei Romane semnalizate ”Bilete.ro” si de la Hard Rock Cafe. Pentru rezervari sunati la 021 2066261.

Citește și:

4) Piesa de teatru Sinucigasul de Nikolai Erdman
O comedie amara pe care au vrut s-o puna in scena mari regizori ca Meyerhold si Stanislavski, dar pe care a interzis-o insusi Stalin. Urmarea? Autorul, un scriitor de geniu, a fost deportat in Siberia si condamnat sa ramana un anonim. Dupa moartea sa, aceasta piesa i-a adus dramaturgului celebritatea internationala. Sinucigasul se joaca astazi peste tot in lume, relansand o intrebare dramatica: viata are sens?

Piesa este un rechizitoriu tragicomic la adresa egoismului feroce, o farsa in care viata nu face nici doua parale, iar moartea este speculata in folosul interesului propriu. Un spectacol de o actualitate socanta si dureroasa, despre criza unui om aflat pe valurile crizei societatii. O piesa de un curaj nebun scrisa in plin totalitarism, un strigat disperat pentru castigarea dreptului la soapta.
Sala Amfiteatru, TNB

Citește și:

Durata spectacolului: 2 ore si 15 minute

Pret bilete: 50 lei, 40 lei, 16 lei (elevi, studenti, pensionari)

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.